بادانشبادانش
  • صفحه اصلی
  • محصولات
  • مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • عضویت ورود


    Google

    ورود با حساب کاربری سایت شما

    Google

    رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

    هنوز عضو نیستید؟همین حالا عضو شو!

    • سبد خرید

      0
    • شروع کنید
    • صفحه اصلی
    • محصولات
    • مقالات
    • درباره ما
    • تماس با ما

    اندروید

      صفحه اصلی » وبلاگ بادانش » برنامه نویسی » اندروید » نقطه شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید به زبان ساده
    نقطه شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید به زبان ساده - بادانش

    نقطه شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید به زبان ساده

    • ارسال شده توسط مرتضی سمامی
    • دسته بندی اندروید, برنامه نویسی
    • نظرات ۹ دیدگاه ها

    به دنیای اندروید خوش آمدید! خوشبختانه شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید بسیار راحت است و شما حتی بدون نیاز به گوشی اندرویدی و با نصب چند برنامه، می توانید اولین اپلیکیشن خود را بسازید. اگر چیز زیادی از اندروید، برنامه نویسی و برنامه نویسی موبایل برای اندروید نمی دانید اصلا نگران نباشید، چون تمام آنچه برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس اندروید نیاز هست را در اختیارتان قرار می دهیم و یادگیری را برایتان آسان و لذت بخش می کنیم؛ این هدف بادانش هست. پس راحت باشید و از یادگیری اندروید به زبان ساده لذت ببرید.

     

    از کجا باید شروع کنم؟

    پیشنهاد می کنیم قبل از حتی نصب برنامه های مورد نیاز، کمی بیشتر در مورد اندروید بدانید. با یک نگاه به تاریخچه اندروید اطلاعات خوبی درباره اندروید و نسخه های مختلفش می توانید بدست بیاورید. بعد از آن برای اینکه هم اطلاعات تان در مورد اندروید بیشتر شود و هم با انگیزه بیشتری یادگیری برنامه نویسی اندروید را دنبال کنید، بهتر است خوب بدانید چرا باید برنامه نویسی اندروید را یاد بگیریم ، بعد خواندن مطالب گفته شده بی صبرانه منتظران هستیم تا شما را تا تبدیل شدن به یک برنامه نویس اندروید همراهی کنیم.

     

    نرم افزارهای مورد نیاز  برنامه نویسی اندروید را دانلود و نصب کنید

    اگر مطالبی که گفته شد رو به خوبی مطالعه کرده باشید، خیلی چیزها در مورد اندروید دستتون اومده و حالا شما برای شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید آماده اید. وقتش رسیده که ابزارهای موردنیاز رو دانلود کنید. پس به «دانلود و نصب نرم افزارهای برنامه نویسی اندروید» برید. ما اونجا به زبان ساده هم ابزارها رو معرفی کردیم و هم مراحل نصب و هر کدومشون رو برای کاربران ایرانی توضیح دادیم.

     

    یادگیری برنامه نویسی اندروید را شروع کنید

    خب اگه ابزارها رو نصب کردید بهتون تبریک میگم! حالا چیزی نیاز ندارید جز یک آموزش خوب. خیالتان راحت ما بهترین آموزش های دنیا که توسط بهترین موسسات آموزشی و اساتید تهیه شده را برای یادگیری هرچه بهتر شما فراهم کرده ایم که به زودی بر روی سایت بادانش منتشر میشه.

    ما در طول یادگیری برنامه نویسی اندروید همراه شما هستیم. حالا نوبت شماست.

    آستین هایتان را بالا بزنید، یادگیری را شروع کنید و به جمع توسعه دهندگان موفق اندروید بپیوندید.

    [تعداد: 4    میانگین: 4/5]
    مرتضی سمامی

    ممکن است همچنین دوست داشته باشید

    about kotlin android programing language
    همه چیز درباره کاتلین؛ زبان برنامه نویسی اندروید
    10 نوامبر, 2019
    best-program-language-to-learn-2020
    بهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار ایران
    8 نوامبر, 2019
    programming tutorial for beginners
    آموزش برنامه نویسی برای تازه کارها به زبان ساده
    6 نوامبر, 2019

      9 نظر

    1. نودی
      9 آگوست
      پاسخ

      عالی دمت گرم

      • مرتضی سمامی
        13 آگوست
        پاسخ

        خواهش میکنیم. خیلی خوشحالیم که این مقاله برای شما هم مفید بوده.
        از همراهیتون با بادانش متشکریم.
        بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت

    2. مریم
      25 نوامبر
      پاسخ

      چهار ماه برنامه نویسی اندروید را شروع کردم..خواندن این مقاله من را امیدوارتر کرد ..که بعداز سالها امتحان چند سمت شغلی..به انچه که در ذهنم بهش فکر میکنم نزدیکتر شدم اگرچه راهی سخت اما شیرین در پیش دارم .ممنون

      • مرتضی سمامی
        25 نوامبر
        پاسخ

        خیلی خوشحالیم که این مقاله و مطالب بادانش براتون مفید بوده و تونسته بهتون انگیزه بده تا با امید بیشتری کار رو ادامه بدید. این خیلی خوبه که سراغ چیزی برید که بهش علاقه دارید. قطعا با پشتکار میتونید از پس همه سختی ها بربیاد و از موفقیت لذت ببرید. ماهم براتون آرزوی بهترین ها رو داریم و از همراهیتون با بادانش متشکریم.
        بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت

    3. سارا
      27 نوامبر
      پاسخ

      باسلام و خسته نباشید
      بنده 33 ساله و فوق لیسانس برنامه ریزی شهری هستم و درحال حاضر در یک شرکت خصوصی مهندسی مشغول به کار هستم. دانش عمومی کامپیوتر خوبی دارم. برنامه های فتوشاپ، کورل دراو و ایلاستریتور رو کلاس رفتم و نسبتا خوب بلدم. سطح زبانم هم خوبه و آیلتس 7 دارم. واقعیتش به برنامه نویسی خصوصا نوشتن اپلیکیشن علاقه دارم ولی چندتا چیز باعث تردید من میشه. من قصد مهاجرت به کانادا دارم و میدونم شاید نتونم توو رشته خودم شغل مناسبی اونجا پیدا کنم. بخاطر همین به این فکر افتادم که برم برنامه نویسی اپ یاد بگیرم که بازارکارش همه جای دنیا خوبه. و اما نگرانیها: یکی اینکه سنم بالا رفته و اغلب کسانیکه میرن سراغ برنامه نویسی بسیار جوانتر از من هستن و فکر میکنم چندسال طول میکشه که مسلط بشم! دوم اینکه پایه ریاضی ضعیفی دارم و سالهاست از محیط درسی دور شدم و درواقع چیزی از ریاضیات یادم نمیاد! سوم اینکه میترسم برم تووش و اونقدر سخت باشه که نتونم یاد بگیرم و نمیخوام اینطوری بشه که کلی وقت و هزینه کنم و مجبور بشم وسطش رها کنم. سوالی که ازتون دارم اینه که بنظر شما باتوجه به شرایط من و اینکه به این رشته علاقه دارم (البته علت علاقه م رو دقیق نمیدونم ولی همیشه تکنولوژی و اپلیکیشن ها برام جذاب بودن و خیلی دوست دارم بدونم چطوری نوشته میشن و میدونم که در آینده هم بازار کار خوبی دارند) بنظرتون امکان پذیر و منطقی هست که شروع کنم؟ از کجا و از چه چیزی باید شروع به یادگیری کنم که اصولی باشه؟ چقدر به وقت و تمرین نیاز دارم که یه برنامه نویسی بشم که بتونم یه اپ ساده طراحی کنم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
      سپاسگزارم

      • مرتضی سمامی
        28 نوامبر
        پاسخ

        سلام
        از اینکه سوالتون رو با ما در میون گذاشتید از شما متشکریم. از مهارت هایی که تاکنون کسب کردید مشخصه آدم با پشتکاری هستید. همین پشتکار میتونه بهتون کمک تا هر مهارت جدیدی رو هم با موفقیت یاد بگیرید. نرم افزارهایی که دوره اش رو دیدید به کارهای طراحی مرتبط است و نه کدنویسی. البته برنامه نویسی رو میشه به دو بخش کلی بک اند و فرونت اند تقسیم کرد. بک کند مرتبط به پس زمینه برنامه ها شامل کدنویسی، الگوریتم ها و… و فرونت اند مربوط به ظاهر برنامه ها میشه که دید طراحی میتونه در اینجا مفید باشه. حالا باید ببینید که به کدوم قسمت علاقه بیشتری دارید.
        بله برنامه نویسی به عنوان یکی از معتبرترین و پردرآمدترین شغل های دنیاست. منتها برای اینکه بتونید از از این مهارت پول بدست بیارید یا توی شرکت خوب استخدام بشید باید مهارت تون در حد قابل قبولی باشه. پس برای رسیدن به اون درجه، باید قبلش تلاش زیادی کنید تا بتونید توی کارتون یک متخصص بشید.
        اما در مورد نگرانی هاتون: یک. خوشبختانه برای یادگیری برنامه نویسی سن اصلا مهم نیست و هر کسی با هر سنی و حتی هر رشته تحصیلی میتونه این مهارت رو یاد بکیره. از کودکان 4ساله تا کهن سال ها هم میتونند برنامه نویسی رو یاد بگیرند. پس اصلا نگران این قضیه نباشید، هر چند سنتون زیاد هم نیست. دوم، هرچند دونستن ریاضی در درک الگوریتم ها میتونه بهتون کمک کنه اما اصلا متخصص بودن در ریاضی یک پیش نیاز برای یادگیری برنامه نویسی نیست. پس نگران این مورد هم نباشید چون اونقدرها هم مهم نیست. سوم، یادگیری برنامه نویسی سخت نیست، اما آسون هم نیست. در یادگیری برنامه نویسی همه چیز بستگی به خودتون داره. میزان علاقه و پشتکارتون. شاید ابتدا یادگیری برنامه نویسی کمی پیچیده باشه اما به مرور و تمرین به راحتی میتونید یادگیری برنامه نویسی رو ادامه بدید.
        علاقه و پشتکار شرط های مهمی در یادگیری هستند و یادگیری برنامه نویسی هیچ محدودیت خاصی هم نداره، پس هیچ چیز غیرمنطقی برای شروع یادگیری توسط شما وجود نداره و میتونید برنامه نویسی به امید خدا شروع کنید. برای شروع یادگیری برنامه نویسی پیشنهاد میکنم مقاله «آموزش برنامه نویسی برای تازه کارها به زبان ساده» رو مطالعه کنید، این مقاله راهنمای کاملی برای تازه کارها هست که میتونه براتون خیللی مفید باشه. با توجه به استعدادتون و نحوه یادگیریتون و… مدت زمانی که برای یادگیری برنامه نویسی باید وقت بگذارید میتونه متفاوت باشه. اما بطور معلوم با روزی دو سه ساعت تمرین روزانه، طی دو تا سه ماه میتونید با مفاهیم اولیه برنامه نویسی، الگوریتم ها و یک زبان برنامه نویسی آشنا بشید و بعد از اون اولین برنامه خودتون رو بنویسید و بعد از اون هم با تمرین، تمرین و تمرین مهارت خودتون رو بالا ببرید.
        پیشنهاد میکنم حتما باتوجه به علاقتون کارها رو دنبال کنید (کسب درآمد یا پیدا کردن شغل میتونه انگیزه باشه اما علاقه یک شوق درونی هست بدون در نظر گرفتن این موارد). حتما هم بخش بک اند و فرونت اند هم مورد بررسی قرار بدید شاید باتوجه به زمینه طراحی، فرونت اند گزینه بهتری براتون باشه و حتی به جای برنامه نویسی صرفا طراحی. طراحی UI و UX که به ترتیب رابط کاربری و تجربه کاربری در صفحات اپلیکشن ها و وب و… رو انجام میدن هم میتونه یکی از گرینه های روی میز برای شما باشه. چون این گزینه ها هم در تمام دنیا پیشنهادهای شغلی خوبی براشون هست. به هر حال این موارد رو کمی سبک و سنگین کنید و تصمیم گیری کنید و بعد از اون آستین هاتون رو بالا بزنید و با قدرت یادگیری رو شروع کنید.
        امیدوارم تونسته باشم با پاسخم درست راهنمایی تون کنم و مسیر رو براتون هموارتر کرده باشم. باز هر سوالی بود بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
        بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت

    4. محمد
      23 آوریل
      پاسخ

      سلام و وقت بخیر
      بنده 23 سالمه و امسال در رشته الکترونیک فارغ التحصیل شده ام و تونستم مدرک لیسانسم رو بگیرم. من از خیلی وقت پیش یعنی همون اوایل شروع دانشگاه جرقه ای تو ذهنم زده شد که به سمت برنامه نویسی بروم و خواستم توسط یکی از دوستان دوره دانشگام که برنامه نویسی انجام میداد آموزش بگیرم. متاسفانه زیاد وقت با من کار کردن رو نداشتن و منم کم کم منصرف شدم ازش. ولی فکرم همچنان درگیر برنامه نویسیه که یاد بگیرم.الان 5 سال گذشته و مجددا تصمیم گرفتم که برنامه نویسی رو شروع کنم.اون چیزی که تو ذهن خودم هست برنامه نویسی اندروید هستش. از شما راهنمایی میخواهم برای شروع و یادگیری از صفر اموزش مفاهیم و متغیر یا ،اموزش صفر تا صد برنامه نویسی و کلا. چیکار کنم ؟ و از کجا شروع کنم ؟ ممنون میشم جوابمو بدین.

      • مرتضی سمامی
        24 آوریل
        پاسخ

        سلام
        از اینکه سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید از شما متشکریم. احتمالا دوستان زیادی در آغاز راه تجربه ای مشابه با شما داشته باشند که بعد از یک دوره از کار دست میکشند یا ناامید می شوند. پیشنهاداتی که در آماده اشاره میکنم میتونه برای دوستانی که در ابتدای راه هستند راهگشا باشه.
        اول اینکه به هیچ وجه وابسته به یک فرد یا یک منبع برای یادگیری نباشید. حتی اگر اون فرد وقت هم برای یادگیریتون میگذاشتند نهایتا شما تا سطح اون میتونید یاد بگیرید. در یادگیری کنجکاو باشید و سعی کنید از منابع مختلف فرآیند یادگیری رو دنبال کنید. یکی از بهترین منابع رایگان فیلم های موجود در یوتیوب هست. هر کجا سوالی براتون پیش اومد با جستجو در اون میتونید به اطلاعات مفیدی برسید چون احتمالا قبل از شما خیلی با سوال روبرو شدن و راه حلش رو به اشتراک گذاشتند.
        دومین مورد: برای خیلی ها اول مسیر مفاهیم گنگ و سخت به نظر میاد. خیلی ها در او مسیر نا امید می شوند. خیلی ها فرد میکنند که اصلا باید همه چیز رو بکلی بگذارند کنار. اما حقیقت اینه که برای رسیدن به موفقیت باید پافشاری کنید. بعد از مدت کوتاهی همه چیز براتون روشن تر میشه و خود مسیر بهتون میگه که چطوری باید برید جلو. پس تلاشتون رو به هیچ وجه متوقف نکنید و قدرتمند برید جلو.
        سومین مورد: برای شروع کار سخت گیری نکنید. جستجو کنید و یک دوره مرتبط رو انتخاب کنید. آستین هاتون رو بالا بزنید و یادگیری رو شروع کنید. اما همین طور که گفتم متکی به یک منبع نباشید. با تمرین، تمرین و تمرین مهارتتون رو هر روز بالاتر ببرید. و با انجام پروژه های مختلف سعی کنید هر روز حرفه ای تر بشید.
        امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم. باز هر سوالی بود بفرمایید، با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
        بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت

    5. محمد
      9 می
      پاسخ

      سلام مجدد. خیلی متشکرم از پاسخ شما
      فقط یک سوالی که همیشه تو ذهنم وجود داشته و هنوز هم هست اینکه به چه منبعی اعتماد کنم ؟ الان برای منی که تازه میخواهم استارت کارم را بزنم از کجا شروع کنم !؟خیلی زیاد جستجو کردم در اینترنت ولی متاسفانه هنوز منبعی که به قول معروف بتواند صفرتا صد کار داشته باشد را ندیدم! صفرتا صد به این منظور که از اپلیکیشن های مورد استفاده گرفته تا تا مطالب ریزو درشتی که یک برنامه نویس باید بداند. چون حقیقتا فقط خودم هستم و خودم و هیچ ارتباطی نزدیکی با برنامه نویسان ندارم که بتونم ازشون کمکی بگیرم.
      بسیار ممنون میشم تو این مورد هم راهنمایی بفرمایید.

    نظر بدهید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جستجو

    آخرین مطالب بادانش

    • 20 ایده کار در خانه برای شروع کسب درآمد در منزل با مثال های واقعی ایرانی20 ایده کار در خانه برای شروع کسب درآمد در منزل با مثال های واقعی ایرا…
    • کسب و کار اینترنتی با درآمد عالی در ایران در سال 139913 کسب و کار اینترنتی با درآمد عالی در سال 1399
    • همه چیز درباره کاتلین، زبان برنامه نویسی اندرویدهمه چیز درباره کاتلین؛ زبان برنامه نویسی اندروید
    • بهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای یادگیری باتوجه به بازار کار ایرانبهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار …
    • آموزش برنامه نویسی برای تازه کارها به زبان سادهآموزش برنامه نویسی برای تازه کارها به زبان ساده
    • برای موفق شدن از کجا شروع کنیم؟برای موفق شدن از کجا شروع کنیم؟
    • 15 ویژگی مهم در خرید هاست خوب برای راه اندازی سایت15 ویژگی مهم در خرید هاست خوب برای راه اندازی سایت
    • بهترین هاست ایران - معرفی بهترین شرکت های هاستینگ سال 98بررسی بهترین شرکت های هاستینگ ایران 98 (خرید بهترین هاست برای سایت)
    • بررسی روش های کسب درآمد اینترنتیبررسی روش کسب درآمد اینترنتی + مثال های واقعی ایرانی
    • چگونه کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنیم؟ کسب درآمد از اینترنتچگونه کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنیم؟ 7 مرحله تا کسب درآمد …
    • چگونه روی خودم سرمایه گذاری کنم تا موفق بشمچگونه روی خودم سرمایه گذاری کنم تا موفق بشم
    • ویژگی های بهترین لپ تاپ های مناسب برنامه نویسی 2019ویژگی های بهترین لپ تاپ های مناسب برنامه نویسی 2019
    • راهنمای جامع برنامه نویس شدن! به زبان سادهراهنمای جامع برنامه نویس شدن! به زبان ساده
    • چگونه یک خودساخته موفق شویم؟ 15 کاری که برای موفقیت باید انجام دهیدچگونه یک خودساخته موفق شویم؟ 15 کاری که برای موفقیت باید انجام دهید
    • همه چیز در مورد زبان برنامه نویسی پایتون . چرا باید پایتون را یاد بگیریم؟همه چیز در مورد زبان برنامه نویسی پایتون
    • چگونه برنامه نویسی پایتون را یاد بگیریم؟چگونه برنامه نویسی پایتون را یاد بگیریم؟
    • بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی کدام است؟بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی کدام است؟
    • ایده های جالب و ناب ساخت اپلیکیشن جدید و پردرآمد7 ایده ناب ساخت اپلیکیشن جدید و پردرآمد
    • چرا باید برنامه نویسی اندروید را یاد بگیریم؟چرا باید برنامه نویسی اندروید را یاد بگیریم؟
    • چگونه یک برنامه نویس حرفه ای شویم؟ راهنمای کامل سایت بادانشچگونه یک برنامه نویس حرفه ای شویم؟ راهنمای کامل
    • چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ (راهنمای کامل و به زبان ساده) - بادانشچگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ صفر تا صد آموزش برنامه نویسی
    • حل تمرین کتاب برنامه نویسی به زبان C++ جعفرنژاد قمیدانلود رایگان حل تمرین های کتاب c++ جعفرنژاد قمی +50 تمرین
    • آموزش برنامه نویسی سی شارپ به زبان ساده ؛نقطه شروع یادگیریآموزش برنامه نویسی سی شارپ به زبان ساده و بصورت پروژه محور
    • همه چیز درباره C#؛ چرا برنامه نویسی سی شاپ را یاد بگیرم؟ سایت بادانشهمه چیز درباره C#؛ چرا برنامه نویسی سی شاپ را یاد بگیرم؟
    • بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری سایت بادانشبهترین زبان برنامه نویسی 2019 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار …
    • دیجیتال مارکتینگ چیست؟ راهنمای گام به گام و به زبان ساده - بادانشدیجیتال مارکتینگ چیست؟ راهنمای گام به گام و به زبان ساده
    • بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید با مثال های واقعی سایت بادانشبررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید 2019 + مثالهای واقعی
    • پول کجاست؟ چگونه ثروتمند شویم بادانشپول کجاست؟ رازهایی که ثروتمندان به شما نمیگویند

    محبوب ترین نوشته ها

    • چگونه روی خودم سرمایه گذاری کنم تا موفق بشم چگونه روی خودم سرمایه گذاری کنم تا موفق بشم
    • بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید با مثال های واقعی سایت بادانش بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید 2019 + مثالهای واقعی
    • کسب و کار اینترنتی با درآمد عالی در ایران در سال 1399 13 کسب و کار اینترنتی با درآمد عالی در سال 1399
    • حل تمرین کتاب برنامه نویسی به زبان C++ جعفرنژاد قمی دانلود رایگان حل تمرین های کتاب c++ جعفرنژاد قمی +50 تمرین
    • بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری سایت بادانش بهترین زبان برنامه نویسی 2019 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار ایران
    پاسخگوی سوالات، انتقادات و پیشنهادات شما هستیم.

    info@badanesh.com

    info@badanesh.com

    تمامی حقوق برای این سایت محفوظ می باشد.