بهترین زبان برنامه نویسی 2019 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار ایران
معرفی و رتبه بندی بهترین زبان های برنامه نویسی 2019 برای یادگیری، با توجه به پیشرفت تکنولوژی باید با دقت انجام شود. در این مقاله از سایت بادانش با توجه به تقاضای بازار کار ایران، میزان حقوق برنامه نویسان و بررسی قابلیت های زبان های برنامه نویسی و … کمکتان میکنیم تا بتوانید درباره انتخاب زبان برنامه نویسی برای شروع یادگیری بصورت آگاهانه تصمیم بگیرید؛ کدام زبان برنامه نویسی ارزشش را دارد که زمان و تلاش تان را برای متخصص شدن در آن صرف کنید تا به عنوان یک برنامه نویس موفق از آن درآمد فوق العاده کسب کنید. این مقاله، یک راهنمای کامل برای انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی و قرار گرفتن در مسیر حرفه ای برنامه نویسی در سال 2019 است. شما را به مطالعه آن دعوت می کنیم.
نکته مهم قبل از انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی 2019 برای شروع یادگیری
اگر شما یک دانشجوی رشته کامپیوتر هستید و یا به دنیای برنامه نویسی علاقه مند شده اید و میخواهید پا به دنیای برنامه نویسی بگذارید، اولین و البته مهم ترین فاکتور برای انتخاب یک زبان برنامه نویسی جهت یادگیری، زمینه فعالیت مورد علاقه شماست. پس ابتدا با توجه به علاقه تان مشخص کنید در کدام زمینه میخواهید برنامه نویسی کنید. برنامه نویسی موبایل اندروید، برنامه نویسی تحت وب، برنامه نویسی نرم افزارهای دسکتاپ، برنامه نویسی شبکه، برنامه نویسی نرم افزارهای سیستمی و … بله علاقه شما مهم ترین فاکتور است. بعد از آن، باید مشخص کنیم که در زمینه کاری مورد علاقه شما، کدوم زبان های برنامه نویسی بهترین و مورد تقاضا بازار کار هستند.
اگر چیز زیادی از برنامه نویسی نمیدانید ولی میخواهید شروع به یادگیری کنید، اصلا نگران نباشید ما در مقالات «چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم» و «آموزش برنامه نویسی برای تازه کارها به زبان ساده» همه چیز را به زبان ساده برای شما دوست عزیز توضیح داده ایم.
برای آن که تصمیم بگیریم کدام زبان برنامه نویسی برای بازار کار و کسب درآمد مناسب است، بد نیست بدانیم برنامه نویسان و توسعه دهنده ها معمولا به این چهار ویژگی بیشتر توجه می کنند:
- میزان حقوق و درآمد
- انواع و تعداد فرصت های شغلی
- تقاضا و جهت گیری ها بازار کار در آینده
- آسان بودن در یادگیری و لذت بخش بودن کار با آن
ما از منابع بسیار معتبری که هر ساله آمارهای مرتبط با برنامه نویسی را با دقت و جزئیات منتشر می کند برای بررسی محبوبیت و رتبه بندی زبان های برنامه نویسی و پیش بینی آینده بازار کار استفاده کردیم. همچنین منابع معتبر فارسی را نیز برای بررسی وضعیت زبان برنامه نویسی در بازار کار ایران و میزان حقوق برنامه نویسان مورد ارزیابی قرار دادیم.
رتبه بندی بهترین زبان های برنامه نویسی 2019 سایت تیوب (TIOBE)
اجازه دهید در ابتدا یک نگاه کلی به رتبه بندی بهترین زبان های برنامه نویسی 2019 سایت تیوب (TIOBE) داشته باشیم. تیوب یک از معتبرین شرکت هایی است که بعد از بررسی فاکتورهای مختلف، محبوبیت ترین زبان های بهترین زبان های برنامه نویسی را رتبه بندی میکند.
بهترین زبان برنامه نویسی در ایران
آمارهای گفته شده در بخش قبلی، به خوبی میزان تغییرات و محبوبیت زبان های برنامه نویسی تا سال 2019 را نشان می دهد. اما انتخاب بهترین زبان برنامه نویسی در ایران با توجه به شرایط کشور عزیزمان باید با جزئیات بیشتری مورد بررسی قرار گیرد. تیم بادانش این کار را برای شما عزیزان انجام داده و در ادامه لیستی 7تایی از بهترین زبان برنامه نویسی 2019 را برای یادگیری به شما عزیزان معرفی کرده ایم. با توجه به زمینه فعالیت مورد علاقه تان میتوانید یکی از زبان های برنامه نویسی زیر را برای یادگیری انتخاب کنید و در یک مسیر حرفه ای و پردآمد قدم بردارید زیرا ما معتقدیم تقاضا برای جذب برنامه نویسان این زبان های برنامه نویسی بسیار زیاد هست.
برای هر زبان برنامه نویسی که برای یادگیری پیشنهاد داده ایم شما می توناید موارد زیر را مشاهده و مطالعه کنید:
- یک مقدمه کوتاه برای آشنایی با آن زبان برنامه نویسی و هرچیزی که در موردش جالب است بدانید
- فرصت های شغلی زبان برنامه نویسی براساس داده های سایت های جابینجا، ایران تلنت و جاب ویژن
- مقایسه حقوق و دستمزد بر اساس داده های سایت Indeed.com و همچنین سایت جابینجا (jobinja)
- مثال و کدهای کوتاه از هر زبان که به شما یک آشنایی بصری از نحوه نوشتن کدهای می دهد
1. زبان برنامه نویسی جاوا (Java)
جاوا (Java) به لطف ظهور اندروید و تعداد زیاد کاربران آن، قطعا محبوب ترین زبان برنامه نویسی این روزها و گل سرسبد زبان های برنامه نویسی است. جاوا یک زبان برنامه نویسی ساده، شی گرا و بسیار قدرتمند است و با آن میتوانید اپلیکیشن های موبایل، بازی، برنامه های سیستمی، برنامه های شبکه و … را کدنویسی و توسعه دهید؛ نکته جالب دیگر در مورد زبان برنامه نویسی جاوا این است که به سیستم عامل وابستگی ندارد و کدهای آن میتوانند در سیستم های عامل مختلف (ویندوز، لینوکس یا مک) اجرا بشوند. شعار معروف جاوا: «یکبار بنویس و هرجا دوس داشتی اجرا کن»
یادگیری جاوا آسان است. کدهای جاوا شبیه به سی پلاس پلاس (++C) است. خوشبخانه به لطف ظهور اندروید، تقاضا برای جذب برنامه نویس نویسان جاوا و اندروید زیاد است. در مورد میزان درآمد و حقوق برنامه نویسان جاوا و اندروید باید بگویم برنامه نویسان این زبان از راه های مختلفی میتوانند درآمد کسب کنند. ما قبلا در مقاله «بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید» بطور کامل و به همراه مثال های واقعی، آن را تشریح کرده ایم. پیشنهاد میکنیم اگر به برنامه نویسی جاوا و اندروید علاقه مند هستید حتما آن را مطالعه کنید.
نمونه کد به زبان برنامه نویسی جاوا
برنامه Hello world در زبان جاوا به این صورت میتواند نوشته شود:
public class Test{ public static void main(String[] args) { System.out.println("HelloWorld!"); } }
2. زبان برنامه نویسی پایتون (Python)
پایتون (Python) برای افراد تازه کار که قصد شروع یادگیری برنامه نویسی دارند، یکی از مناسب ترین گزینه ها است. چون پایتون یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی است و البته جزو محبوبترین زبانهای برنامهنویسی دنیا باشد. کدهای زبان پایتون بسیار آسان و قابل فهم و به زبان ساده شسته و رفته هستند. همین ویژگی باعث شده درحال حاضر زبان پایتون به عنوان مناسب ترین گزینه برای آموزش برنامه نویسی، مخصوصا آموزش برنامه نویسی به کودکان پیشنهاد شود. اما این سادگی هرگز باعث نشده که چیزی از قدرت این زبان محبوب کاسته شود. پایتون در کنار سادگی از قدرت بالایی برخوردار هست. این زبان در کاربردهای مختلفی نظیر طراحی اپلیکیشن، برنامه های کاربردی وب، برنامه های دسکتاپ، سرورهای شبکه، بازی سازی، انیمیشن سازی و … استفاده می شود.
همچنین پایتون در جوامع علمی و دانشگاهی نیز جزو محبوبترین زبانهای برنامهنویسی است که برای فعالیت در زمینه هایی مثل تحلیل داده های بزرگ (Big Data)، داده کاوی (Data Mining)، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین (machine learning) مورد استفاده قرار می گیرد. از پایتون برای برنامهنویسی در ویندوز، مک و لینوکس میتوان استفاده کرد. گوگل، ناسا، پینترست، اینستاگرام، دراپ باکس، ردیت و بیت تورنت از جمله شرکتهایی هستند که از پایتون در بسیاری از پروژههایشان بهره میبرند.
یادگیری پایتون بسیار ساده و آسان است. در واقع پایتون یکی از ساده ترین زبان های برنامه نویسی است. تقاضای زیادی برای این زبان در بازار جهانی وجود دارد، بطوری که در طول زمان تقاضا برای جذب برنامه نویسان پایتون دارای رشد تصاعدی می باشد. شرکتهایی مانند گوگل، یاهو و آی بی ام از پایتون استفاده می کنند. بنابراین اگر پایتون را بلد باشید می تونه برای شما درآمد خوبی داشته باشد.
اگه به یادگیری زبان برنامه نویسی پایتون علاقه مند شدید وقتشه که مقاله «چگونه برنامه نویسی پایتون را یاد بگیریم؟» رو مطالعه کنید.
نمونه کد به زبان برنامه نویسی پایتون
برای اجرای برنامه Hello world در زبان پایتون کافی است در ادیتور به این صورت بنویسید:
print("Hello World")
3. زبان برنامه نویسی سی (C)
در همه جای دنیا زبان برنامه نویسی C معمولا اولین گزینه برای یادگیری برنامه نویسی است. زبان برنامه نویسی C یکی از قدیمی ترین زبان های برنامه نویسی و مادر بسیاری از زبان های برنامه نویسی کنونی مانند C++ ، Java، JavaScript، Limbo، C#، Objective-C، Perl، PHP و Python است پس یادگیری زبان برنامه نویسی C باعث میشه پایه تون را قوی کنید و در نتیجه یادگیری زبان های برنامه نویسی دیگر آسان تر شوند.
زبان برنامه نویسی C انتخاب اول برای برنامه نویسی در سطح سیستم، مانند سیستم عامل ها و درایور سخت افزارها است. اگر قصد برنامه نویسی Embedded و برنامه نویسی میکروکنترلر ها رو دارید اولین گزینه برای یادگیری زبان برنامه نویسی C و زبان بعدی C++ است.
نمونه کد به زبان برنامه نویسی سی (C)
برنامه Hello world در زبان سی میتواند بصورت زیر نوشته شود:
#include int main() { // printf() displays the string inside quotation printf("Hello, World!"); return 0; }
4. زبان برنامه نویسی سی پلاس پلاس (++C)
زبان برنامه نویسی C++ هم مثل زبان برنامه نویسی C یک زبان فوق العاده عالی برای برنامه نویسی در لایههای پایین، توسعهی انواع اپلیکیشنها و نرمافزارهای تحت دسکتاپ، ارتباط با سختافزار، توسعهی بستر مورد نیاز برای انجام بازیها و اپلیکیشنها برای انواع کنسولهای بازی، ابزارهای موبایل و … است.
بنابراین اگه قصد برنامه نویسی شبکه و برنامه نویسی سوکت اولین گزینه زبان برنامه نویسی ++C و دومین گزینه زبان جاوا هست. همچنین برای برنامه نویسی نرم افزارهای سیستمی و سطح پایین و بازی های کامپیوتری اولین گزینه ++C , دومین گزینه JAVA است.
زبان برنامه نویسی C++ بسیار سریع و قدرتمند است و یادگیری آن ساده می باشد. بنابراین یک گزینه بسیار مناسب برای شروع یادگیری است.
بسیاری از سیستم های بزرگ با استفاده از C، از جمله مایکروسافت، اوراکل، پی پال و ادوبی، ایجاد و نگهداری می شوند.
نمونه کد به زبان برنامه نویسی ++C
برنامه Hello world در زبان سی پلاس پلاس میتواند بصورت زیر نوشته شود:
#include using namespace std; int main() { cout << "Hello, World!"; return 0; }
5. زبان برنامه نویسی سی شارپ (#C)
سی شارپ (#C) محصولی از شرکت مایکروسافت و بر پایهی فریمورک «دات نت» (.net) است. از #C برای برنامهنویسی تحت وب (بهوسیلهی ASP)، ساخت بازیهای کامپیوتری و ساخت نرمافزارهای دسکتاپی میشه استفاده کرد. اگرچه در گذشته #C یک زبان چندسکویی نبوده ولی هماکنون به کمک پروژهای تحت عنوان Mono که بهوسیلهی شرکت «زامارین» (Xamarin) ارایه شده، میشه از #C برای برنامهنویسی اندروید و iOS هم استفاده کرد.
اگر شما روی فناوری های مایکروسافت مثل دات نت، ASP.Net می خواهید کار کنید، سی شارپ یک زبان برنامه نویسی اصلی برای شما خواهد بود. این زبان برنامه نویسی شی گرا است. اگر شما C یا ++C رو بلد باشید، یادگیری #C خیلی برایتان آسان خواهد بود.
همیشه یک تقاضای بالا برای توسعه دهندگانی که بر روی پلتفرم ویندوز کار می کنند وجود دارد.
اگه به یادگیری زبان برنامه نویسی سی شارپ علاقه مند شدید پیشنهاد میکنیم مقاله «همه چیز درباره C#» رو مطالعه کنید.
نمونه کد به زبان برنامه نویسی #C
برنامه Hello world در زبان سی شارپ میتواند بصورت زیر نوشته شود:
// A Hello World! program in C#. using System; namespace HelloWorld { class Hello { static void Main() { Console.WriteLine("Hello World!"); // Keep the console window open in debug mode. Console.WriteLine("Press any key to exit."); Console.ReadKey(); } } }
6. زبان برنامه نویسی پی اچ پی (PHP)
اگر قصد برنامه نویسی تحت وب و ساخت سایت های اسکریپتی (در آنها پردازشی صورت می گیرد و نیاز به ارتباط به پایگاه داده دارد) را دارید زبان برنامه نویسی PHP و بعد از آن زبان برنامه نویسی Ruby و بعد از آن ASP.net رو پیشنهاد می کنیم.
حدود 80 درصد وب سایت های اسکریپتی سمت سرور توسط زبان برنامه نویسی PHP ساخته شده اند. به دلیل اوپن سورس بودن، یادگیری آسان و قیمت مناسب هاست، این زبان برنامه نویسی بسیار محبوب است. سایت های مثل فیسبوک، تویتر، ویکی پدیا و سیستم مدیریت محتوا وردپرس و … با PHP ساخته شده اند.
در کنار زبان برنامه نویسی PHP، یادگیری پایگاه MySQL و همچنین HTML و CSS می تونه کمک کنه تا پروژه هاتون رو بهتر جلو ببرید.
نمونه کد به زبان برنامه نویسی php
برنامه Hello world در زبان برنامه نویسی پی اچ پی میتواند بصورت زیر نوشته شود:
<html> <body> <?php echo '<p>Hello World</p>'; ?> </body> </html>
7. زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (Java Script)
بله جاوا اسکریپ (JavaScript). در چند سال اخیر جاوا اسکریپ مورد توجه زیادی قرار گرفته است و در حال حاضر تقاضا برای جذب جاوا اسکریپ کاران در اوج خودش هست. امروزه نقش رابط کاربری و تعامل با کاربر در وب سایت ها بر هیچ کسی پوشیده نیست و سایت های تعاملی همه جا دیده می شود.
به عنوان مثال وقتی که شما در حال توسعه سایتی هستید، جاوا اسکریپت بسیار کاربردی خواهد بود. این زبان فوق العاده می تواند به شما در ایجاد ارتباط بهتر برای سایتتون کمک کند. شما می توانید سبک های مختلف در جاوا اسکریپت رو برای ساخت رابط کاربری فوق العاده استفاده کنید. هنگامی که شما به عنوان یک توسعه دهنده وب هستید، بسیار مهم است که در مورد جاوا اسکریپت برای ساخت صفحات وب تعاملی شناخت داشته باشید. جاوا اسکریپت از جمله برای انیمیشن در صفحات وب، بارگذاری تصاویر، اسکریپت ها و یا اشیاء بر روی صفحه وب اعمال می شود.
نمونه کد به زبان برنامه نویسی JavaScript
برنامه Hello world در زبان جاوا اسکریپت به این صورت میتواند نوشته شود:
<!DOCTYPE HTML>
<html>
<body>
<script>
alert
(
'Hello, world!'
)
</script>
</body>
</html>
در این مطلب سعی شد با بررسی زبان های برنامه نویسی از جنبه های مختلف از جمله محبوبیت، تقاضای بازار کار، میزان حقوق و … بهترین های آنها برای یادگیری به شما عزیزان پیشنهاد دهیم.
اگر تا حالا با هیچ زبانی، برنامه نویسی نکردید و اصلا با برنامه نویسی آشنایی ندارید، اما دوست دارید برنامه نویسی رو یاد بگیرید اصلا نگران نباشید چون تیم بادانش در کنار شماست. شروع به کدنویسی کنید، تیم بادانش زبان برنامه نویسی پایتون رو به دلیل سادگی و سهولت در یادگیری و قدرتمند بودن به شما پیشنهاد میکنه.
برای یادگیری زبان های برنامه نویسی کافیه علاقه مند باشید و مشتاقانه دوره های آموزشی برنامه نویسی که در سایت بادانش قرار داره رو دنبال کنید. ما به شما قول میدیم که در انتهای این دوره ها به یک برنامه نویس قدرتمند و مسلط در زبان برنامه نویسی تبدیل بشید! چون ما در طول مسیر تا رسیدن به موفقیت همراهتون هستیم.
از اینکه تا انتهای این مطلب رو مطالعه کردید ازتون متشکریم! لطفا نظرتون رو در مورد این مقاله با ما در میون بگذارید. بنظر شما بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری چیه؟ شما چه زبانی رو برای یادگیری پیشنهاد میدهید؟
همراهان عزیز بادانش، ما این مقاله را برای سال 2020 بروزرسانی کردیم که میتوانید آن را در مقاله «بهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار ایران» مطالعه کنید. تغییرات تکنولوژی لیست بهترین زبان ها را تغییر داده که پیشنهاد میکنیم حتما این مقاله را مطالعه کنید. از همراهیتان با بادانش متشکریم.
18 نظر
عالی بود
خیلی خوشحالیم که این مقاله برای شما نیز مفید بوده است و از اینکه با بادانش همراه هستید از شما بسیار متشکریم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام با مطالبی که گذاشتید با دنیای برنامه نویسی آشنا شدم. ممنون
سلام
خیلی خوشحالیم که مطالب بادانش برای شما هم مفیده بوده و تونستیم کمک کنیم تا بهتر با دنیای برنامه نویسی آشنا بشید. ما هم از همراهیتون متشکریم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
با تشکر از مطلب خوبتون.
بهترین زبان یا زبان ها برای ساخت برنامه هایی که در سیستم عامل های مختلف اجرا بشن چیه؟
خواهش میکنم. خوشحالیم که این مقاله برای شما هم مفید بوده. و از اینکه سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید ازتون متشکریم.
میشه گفت با هر زبانی که برنامه نویسی کنید میشه با نصب فریم ورک های مرتبط، برنامه ساخته شده رو در سیستم عامل های مختلف اجرا کرد. اما اگه منظورتون اینه که کدوم زبان برنامه نویسی بدون نصب هیچ فریم ورکی برنامه ساخته شده با اون زبان در سیستم عامل های مختلف میتونه اجرا بشه، زبان برنامه نویسی C بهترین گزینه هست. پایه اکثر سیستم عامل ها زبان C هست. زبان C یک زبان قدرتمند، همه منظوره و با انعطاف بالا هست اما باید دقت کنید که زبان C یک زبان سطح میانی هست و یادگیری زبان های سطح بالا مثل C# و پایتون برای شروع یادگیری راحت تر است.
باز سوالی بود بفرمایید. با افتخار پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم.
بادانش یادگیری در مسیر موفقیت
سلام برای یاد گرفتن برنامه نویسی حتما باید زبان انگلیسی کامل بلد باشیم؟؟؟
سلام
از اینکه سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید ازتون متشکریم. خوشبختانه برای یادگیری برنامه نیازی به مسلط بودن زبان انگلیسی نیست. در مقاله «راهنمای جامع برنامه نویس شدن! به زبان ساده» قسمت پیش نیازهای یادگیری برنامه نویسی اشاره کردیم برای شروع یادگیری برنامه نویسی، نیازی نیست به زبان انگلیسی مسلط باشید اما در دنیا منابع آموزشی زیادی برای برنامه نویسی و همچنین راه حل مشکلاتی و سوالاتی که در حین برنامه نویسی احتمالا با آنها مواجه بشید وجود داره که اکثر آنها به زبان انگلیسی هستند. پس دونستن انگیلیسی میتونه بهتون کمک کنه اما اصلا نیازی به دونستن زبان انگلیسی برای شروع یادگیری برنامه نویسی نیست. چه بسا خود برنامه نویسی کمک میکنه که زبانتون هم بهتر بشه 🙂
باز هر جا سوالی داشتید بفرمایید. با افتخار پاسخگوی سوالات شما عزیزان هستیم
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام؛
خدمتتون سؤالی داشتم و اون اینکه چرا دیگر در بازار کتاب ایران، اثری از کتابهای زبان برنامهنویسی «دِلْفی» وجود نداره؟ آیا این زبان، بطور مطلق حذف شده است؟ تا همین سالهای گذشته بسیار از این زبان برنامهنویسی استفاده میشد امّا امروزه گویا منفور شده است!
دربارهی این زبان برنامهنویسی در اینترنت خیلی جستجو کردم و متوجّه شدم که شرکت «بورلند» اون رو به شرکت دیگهای واگذار کرده و گویا همین مسأله باعث شده خیلی از برنامهنویسان دیگر کمتر یا اصلاً از این زبان استفاده نکنند!
آیا دیگه این زبان برنامهنویسی، روزآمد نخواهد شد؟ یا پاسخگوی نیازهای کنونی برنامهنویسان نیست؟ اگر بخواهم این زبان برنامهنویسی را یاد بگیرم عملی اشتباه انجام میدهم؟ یا بهتر است به سراغ زبان برنامهنویسی «سی شارپ» بروم؟ آیا منابعی برای یادگیری این زبان وجود دارند؟ آیا کاستیهایی در این زبان هست که همه آن را فراموش کردهاند؟
لطفاً بنده را راهنمایی فرمایید.
با تشکّر
سلام؛
از اینکه سوالتون رو با ما در بادانش در میون گذاشتید از شما متشکریم. ترندهای دنیای برنامه نویسی براساس عوامل مختلف مثل روی کار اومدن یک زبان برنامه نویسی جدید، حمایت یک شرکت بزرگ از یک زبان برنامه نویسی میتونه توی سال های مختلف تغییر کنه و برنامه نویس ها رو به سمت زبان دیگه ای سوق بده. برای «دلفی» و «پاسکال» هم همین اتفاق افتاد. اگه اشتباه نکنم در ایران دلفی توی سال های 80 تا 85 و پاسکال قبل از اون توی اوج خودشون بودن و تقریبا اکثر برنامه نویس های اون موقع با این زبان ها کد میزدند. حتی توی دانشگاه ها هم این زبان ها با عنوان زبان های برنامه نویسی آموزش داده می شدند. اما با ظهور «سی شارپ» که توسط غول دنیای تکنولوژی یعنی مایکروسافت ارائه شد و ابزارهای قدرتمندی مثل ویژال استودیو رو به همراه داشت کم کم سی شارپ و بعد از اون زبان های دیگه جای دلفی رو گرفتند.
وقتی یک زبانی هم از ترند بودن خارج میشه قطعا افراد کمتری هم دنبالش می رند، طبیعی هست که کتاب های کمتری هم دوباره برای آموزش اون چاپ بشه. چون بازاری به فروش وجود نداره.
البته در مورد دلفی باید بگم که همچنان باهاش کدنویسی کنید و منسوخ نشده، اما اگه به تازگی میخواهید برنامه نویسی رو شروع کنید بین دلفی و سی شارپ بدون شک سی شارپ رو بهتون پیشنهاد میدم. چون هم زبان محبوب تری در دنیا هست، هم ابزارهای و آموزش های بیشتری رو برای یادگیری در اختیار دارید و هم بازار کاری بهتری داره. سی شارپ یک زبان قدرتمنده که تقریبا میتونید باهاش هر کاری کنید. یادگیریش هم ساده است. اما بهتره قبل از انتخاب زبان برنامه نویسی ابتدا در چه حوزه ای میخواهید برنامه نویسی کنید و بر اساس بهترین زبان های اون حوزه رو برای یادگیری انتخاب کنید.
پیشنهاد میکنم حتما مقاله پیش بینی ترندهای برنامه نویسی در سال 2020 که به تازگی در بادانش با عنوان «بهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار ایران» منتشر کردیم رو مطالعه کنید.
امیدوارم پاسخ هام تونسته باشه مسیر رو براتون روشن تر کنه. باز سوالی بود بفرمایید در خدمتم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
عالی بود خواستم ۵ ستاره بدم دستم روی دو ستاره رفت نتونستم تغییر بدم خدایش عالی بود
ممنون. خیلی خوشحالیم که این مقاله برای شماهم مفیده بوده است. ایرادی نداره همین که این مقاله تونسته راه رو براتون هموارتر کنه و بازتاب نظر لطفتون رو برای ما به همراه داشته از هزاران ستاره برای ما ارزشمندتر است.
از همراهی تون با بادانش متشکریم
با سلام عالی بود
سلام
خیلی خوشحالم که این مقاله برای هم مفید بوده است. از همراهیتون با بادانش خیلی ممنونیم
سلام.ممنون بابت اطلاعات خوب مقاله های سایتتون.من ۱۷ سالمه میخوام برنامه نویسی رو شروع کنم.تو حوضه اندروید تصمیم گرفتم شروع کنم و با اینکه تعداد زیادی از مقاله های سایتتون رو خوندم بازم هنوز نمیدونم برای اندروید چه زبانی رو بهتره یاد بگیرم.یا بهتره بگم برای شروع یادگیری باید با چه زبانی شروع کرد؟پایتون به دلیل سادگی یا سی شارپ یا جاوا.مسئله آموزشش هم هست که ویدوئو های آموزشی در دسترس باشه.انگلیسیم خوبه ولی برای شروع این مطمئنا یکم سخته بخوام ویدئو های به زبان انگلیسی ببینم،حداقل برای شروع.بخاطر همین میخوام بهترین گزینه رو انتخاب کنم با توجه به اینکه تازه میخوام شروع بکنم ویدئو آموزشی خوب و حوضه ای که انتخاب کردم و با در نظر گرفتن همه اینا مناسب ترین زبان برای اینکه شروع بکنم چی میتونه باشه؟بازم ممنون برای سایت خوبتون.ممنون میشم زودی جوابمو بدید.دوست دارم سریع تر ابهاماتم برطرف بشه و شروع کنم
سلام
از ابراز لطف و محبت شما خیلی متشکریم، خیلی خوشحالیم که مقالات بادانش برای شما هم مفید بوده. از اینکه سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید ممنونیم. امیدواریم راهنمایی که میکنیم براتون مفید باشه.
اول از همه تبریک میگم. خیلی خوبه مشخص کردید توی چه حوزه ای میخواهید کار کنید. برنامه نویسی اندروید هم در حال حاضر یکی از بهترین گزینه هاست. همون طور که در مقاله «راهنمای جامع برنامه نویس شدن! به زبان ساده» گفتیم برای شروع یادگیری برنامه نویسی فرق چندانی نمیکنه که با چه زبانی شروع کنید و نباید زیاد سخت گرفت چون در ابتدا باید مفاهیم برنامه نویسی رو یاد بگیریم. پایتون، سی شارپ، جاوا و کاتلین همه گزینه های خوبی برای برنامه نویسی اندروید هستند. در حال حاضر شاید یکی از بهترین گزینه ها کاتلین باشه علتش هم در مقاله «همه چیز درباره کاتلین؛ زبان برنامه نویسی اندروید» قبلا گفتیم. اما با توجه به سوالتون که به دنبال آموزش های به زبان فارسی هستید در حال حاضر جاوا بهترین گزینه هست. چون جاوا هم زبان اول برنامه نویسی اندروید هست، هم همچنان جزء ترندهای زبان های برنامه نویسی 2020 هست، هم بسیار قدرتمنده و هم خوشبختانه آموزش های خیلی زیادی به زبان فارسی براش وجود داره. پس بدون شک یکی از بهترین گزینه ها برای شما یادگیری برنامه نویسی اندروید با استفاده از جاوا هست. اما اون چیزی که از اینها مهم تر هست پشتکار شما برای یادگیری هست. پس اگر برای یادگیری آماده اید، آستین هاتون رو بالا بزنید و یادگیری رو شروع کنید. ماهم در کنارتونیم و کمکی از دستمون بر بیاد دریغ نمیکنیم.
از همراهیتون با بادانش بسیار متشکریم. بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
با سلام اول اینکه میتونید php رو خیلی ساده تر به عنوان echo hello word بنویسید و لازم نیست حتما در چارچوب html باشد و دوم اینکه من مدتی به برنامه نویسی فول استک وب (فرانت و بک اند) علاقه داشتم و دنبال میکردم، اما به نظرم انتخاب درستی نبوده، میتونید کمکم کنید؟؟ من به برنامه نویسی علاقه دارم و مثل افرادی زیادی به خاطر فاکتور های دیگش نیومدم اما زبانی رو دوست دارم که هم قوی باشه هم کارآمد زیاد هم دست توش نباشه، نظر خودم رویswift اما نمیدونم 🤔 میتونید کمکم کنید؟؟
سلام
ممنون که نظرتون رو با ما در میون گذاشتید. چشم حتما بررسی و اصلاح میکنیم.
در مورد سوالتون هم در نظر گرفتن چند فاکتور مهم در کنار هم، برای هر چیزی مهم هست: علاقه، استعداد و نیاز بازار. تو همین مقاله و مقاله «بهترین زبان های برنامه نویسی 2020 برای یادگیری» ما نیاز بازار رو در معرفی هر کدوم از زبان های برنامه نویسی در نظر گرفتیم. یشنهاد میکنم با توجه به استعداد و علاقه تون یکی از این زبان ها رو یاد بگیرید. swift هم زبان خوبی است اما نیاز بازار برای برنامه نویسان آن در ایران شاید نسبتا به بقیه زبان های معرفی شده کمی کمتر باشه. باید این مورد هم در نظر بگیرید. امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم. باز سوالی باشه بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت