آموزش برنامه نویسی برای تازه کارها به زبان ساده
به دنیای برنامه نویسی خوش اومدید. خیلی خوشحالم که در این مقاله از بادانش میخواهم به دوستان خوبی چون شما که به دنبال آموزش برنامه نویسی برای شروع یادگیری این مهارت جذاب هستند کمک کنم. اگه شماهم به برنامه نویسی علاقه دارید و میخواهید از صفر اون رو یاد بگیرید در جای کاملا درستی قرار دارید. چون قصد داریم به زبان ساده آنچه برای شروع یادگیری برنامه نویسی نیاز هست رو باهاتون در میون بگذاریم و بهتون کمک کنیم تا در مسیر درست گام های محکمی رو بردارید. پس با ما همراه باشید و از مطالعه این راهنمای کامل شروع یادگیری برنامه نویسی لذت ببرید.
قبل از این مقاله، ما در پروژه آسایاد پاسخگوی بیش از 6هزار سوال در رابطه با آموزش برنامه نویسی که در طی 5 سال ازمون پرسیده شده بودیم و این تجربه کمک زیادی در نوشتن این مقاله کرده است.
در مقاله آموزش برنامه نویسی برای تازه کارها چه چیزهایی بیان شده است؟
خب برنامه نویس آینده، اجازه بده اولین نفری باشم که برنامه نویس شدنت رو بهت تبریک میگه. همین که اینجا و در حال خوندن این مقاله هستی یعنی در مسیر درستی قرار داری. پس لطفا این مقاله رو با دقت بخون چون هر آنچه برای برنامه نویس شدن لازم هست رو سعی کردیم به زبان ساده باهاتون در میون بگذاریم. احتمالا در ابتدای راه برنامه نویس شدن سوالات زیادی براتون مطرح میشه، ما سعی کردیم به مهم ترین اون ها در این مقاله بصورت کامل و به زبان ساده پاسخ بدیم. اگه با خوندن این مقاله هنوز سوالاتی براتون وجود داشت، راحت باشید و تمام سوالاتتون رو با ما زیر همین مقاله در میون بگذارید، تیم بادانش همراه شماست و با افتخار پاسخگوی تمام سوالات شما عزیزان خواهیم بود.
در ادامه ما همه چیز رو برای شروع یادگیری برنامه نویسی بررسی خواهیم کرد. از جمله:
- به زبان ساده برنامه نویسی چیست؟
- الگوریتم چیست و چرا مهمه؟!
- پیش نیازهای آموزش برنامه نویسی
- تاثیر سن، رشته تحصیلی و زبان انگلیسی در یادگیری برنامه نویسی
- بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی کدام است؟
- ابزارهای مورد نیاز برنامه نویسی
- بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری کدام است؟
- برنامه نویسی رو از کجا شروع کنم؟
به زبان ساده برنامه نویسی چیست؟
احتمالا اولین سوالی که در شروع یادگیری برنامه نویسی با اون مواجه میشیم اینه که اصلا برنامه نویسی چیه؟ به زبان ساده، برنامه نویسی مهارت صحبت کردن با کامپیوتر هاست. کامپیوترها زبان انسان رو متوجه نمیشن و ما آدم ها هم زبان کامپیوتر ها رو. حالا اگه بخوایم از قدرت کامپیوترها استفاده کنیم و بهشون دستوراتی بدیم تا اجرا کنند باید بتونیم باهاشون حرف بزنیم. برنامه نویسی، زبان صحبت کردن با کامپیوتر ها برای اجرای دستورات ما هستند.
الگوریتم چیست و چرا مهمه؟!
الگوریتم، روش گام به گام و به ترتیب حل یک مسئله است. کامپیوترها مثل انسان قدرت درک مسائل رو ندارند و گام به گام و به ترتیب دستورات رو اجرا میکنند. حالا اگه بخواین با برنامه نویسی دستوراتی به کامپیوتر بدید تا اجرا کنه باید این ترتیب که بهش الگوریتم میگند رو رعایت کنید. پس الگوریتم خیلی مهمه و باید از همین ابتدا مثل کامپیوترها برای حل مسئله فکر کنید تا بتونید خیلی راحت تر برنامه نویسی کنید. احتمالا اول راه کمی این نوع تفکر براتون پیچیده باشه اما اصلا نگران نباشید چون به مرور و با تمرین میتونید خیلی زود تفکر الگوریتمیک رو در خودتون تقویت کنید.
مثال در مورد الگوریتم
قبل از اینکه سراغ یادگیری برنامه نویسی و کدنویسی برید باید کمی روی مفاهیم الگوریتم باهم کار کنیم. بیان با چند مثال با الگوریتم بیشتر آشنا بشیم. فرض کنیم میخواهیم یک برنامه نویسی که یک عدد رو از کاربر بگیره و مشخص کنه این عدد چند رقمی هست. این کار برای یک انسان خیلی راحته و با شمردن رقم ها میتونه بگه عدد چند رقمی هست. اما یک کامپیوتر چطور میتونه این کار رو انجام بده؟ یکم روش فکر کنید. برای اینکه یک کامپیوتر این کار رو انجام بده نیاز به مجموعه گام به گام از دستورات یا همون الگوریتم داریم.
خب بیان باهم حلش کنیم. یک کامپیوتر چطور میتونه تعداد رقم های یک عدد رو بشماره؟ خود ما چجوری میشماریم؟ احتمالا جوابتون این یکی یکی رقم ها رو میشماریم. دقیقا درسته. حالا چطور میتونیم یکی یکی رقم ها رو بشماریم؟ یک روشش اینه که عددی که از کاربر گرفتیم (مثلا به اسم A) رو بر 10 تقسیم کنیم. با این تقسیم رقم آخر یعنی یکان از عدد حذف میشه. و نتیجه تقسیم در A قرار میگیره (یک رقم کمتر). حالا کافیه این عمل رو اینقدر انجام بدیم تا نتیجه تقسیم، صفر بشه. به یک شمارنده (مثلا به اسم counter) هم برای نگه داشتن تعداد دفعات این عمل نیاز داریم. در هربار تقسیم، شمارنده تعداد قبلی رو یکی اضافه میکنه. به بیان ساده تر، ترتیب این الگوریتم به شکل زیر در میاد:
1- شروع.
2- عدد A را از ورودی دریافت کن.
3- عدد A بر 10 تقسیم کن و حاصل را در A ذخیره کن.
4- عدد Counter را با 1 جمع کن و در Counter ذخیره کن.
5- اگر A بزرگتر از صفر بود، برو به مرحله 3.
6- عدد Counter را در خروجی نمایش بده.
7- پایان.
خب نظرتون چیه؟ اونقدرهام سخت نیست. کافیه کمی تمرین کنید تا بتونید این نوع نگاه رو در خودتون بیشتر تقویت کنید. اگه دوست دارید بیشتر در مورد الگوریتم ها بدونید و تمرین های بیشتری رو مطالعه کنید بزودی ما در « آموزش الگوریتم در برنامه نویسی » با تعداد زیادی مثال کمک میکنیم تا بتونید براحتی مفاهیم الگوریتم رو بهتر یاد بگیرید.
پیش نیازهای آموزش برنامه نویسی
خوشبختانه شروع یادگیری برنامه نویسی خیلی راحت هست و شما به هیچ پیش نیاز خاصی احتیاج ندارید و براحتی با داشتن یک کامپیوتر میتونید برنامه نویسی رو شروع کنید. شاید اون چیزی که از هرچیزی در یادگیری برنامه نویسی مهم تره، علاقه و پشتکار شما باشه. اگر در یادگیری نویسی علاقه و پشتکار داشته باشید براحتی میتونید با تمرین، مهارت خودتون رو بالا ببرید و کم کم در اون متخصص بشید و از این مهارت پول خوبی هم بدست بیارید. فقط کافیه خودتون بخواین، هیچ پیش نیاز خاصی برای شروع یادگیری برنامه نویسی وجود نداره.
تاثیر سن، رشته تحصیلی و زبان انگلیسی در یادگیری برنامه نویسی
احتمالا توی ذهنت توی ذهنتون سوالاتی در مورد تاثیر زبان انگلیسی، سن و سال، رشته تحصیلی و … در یادگیری برنامه نویسی مطرح هست. هرچند در ادامه بطور مفصل در مورد این سوالات پاسخ میدم اما بصورت خلاصه بهتون میتونم بگم که هیچ کدوم از اینها اونقدر در یادگیری برنامه نویسی اهمیت نداره و شما با هر سن، تحصیل در هر رشته و با هر سطح از دونستن زبان انگلیسی میتونید برنامه نویسی رو یاد بگیرید. پس اگه به یادگیری برنامه نویسی علاقه مند هستید اون رو شروع کنید.
سن مناسب برای یادگیری برنامه نویسی: یکی از سوالتی که زیاد ازم پرسیده میشه در مورد سن مناسب برای شروع یادگیری برنامه نویسی هست. خوشبخانه یادگیری برنامه نویسی محدودیت سنی نداره. از کودکان تا بزرگسالان میتونند برنامه نویسی رو یاد بگیرند. البته قطعا شیوه آموزش برنامه نویسی به یک کودک با یک فرد جوان قطعا فرق میکنه. پس توی هر سنی هستید میتونید برنامه نویسی رو یاد بگیرید و هیچ زمانی برای یادگیری دیر و یا زود نیست.
نقش تحصیلات در یادگیری برنامه نویسی: بعضی ها فکر میکنند حتما باید در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل کرده باشند تا بتونند برنامه نویس بشوند. این کاملا اشتباه هست. شما تو هر رشته ای و هر سطحی باشید میتونید برنامه نویسی رو یاد بگیرید. علاوه بر این در حال حاضر برنامه نویسی در همه رشته ها هم کاربرد داره، از پژوهش های زیست شناسی گرفته تا تحلیل های جامعه شناسی. برای شروع یادگیری برنامه نویسی فقط کافیه بتونید با کامپیوتر کار کنید. برنامه نویسی یک ابزار است و میتونه در هرجایی کاربرد داشته باشه؛ مثل قلم و کاغذی که ابزارهایی صرفاً منحصر به نویسندگان نیستند و در همهجا کاربرد دارند.
تاثیر آشنایی با زبان انگلیسی در یادگیری برنامه نویسی: برای شروع یادگیری برنامه نویسی، اصلا نیازی نیست به زبان انگلیسی مسلط باشید. و با هر سطحی میتونید یادگیری برنامه نویسی رو شروع کنید اما در دنیا منابع آموزشی زیادی برای برنامه نویسی و همچنین راه حل مشکلاتی و سوالاتی که در حین برنامه نویسی احتمالا با آنها مواجه بشید وجود داره که اکثر آنها به زبان انگلیسی هستند. جالبه بدونید طبق آمار ویکی پدیا بیش از 54 درصد محتوای وب به زبان انگلیسی و مابقی به زبان های دیگه هست که زبان فارسی سهم 2 درصد از کل محتوای وب رو داره. بنابراین اگر زبان انگلیسی تون خوب باشه میتونید به منابع بیشتری دسترسی داشته باشید. البته در چند سال اخیر محتواهای آموزش برنامه نویسی بسیار خوبی به زبان فارسی هم تولید شده.
مهم ترین پیش نیازها در یادگیری برنامه نویسی: علاقه و پشتکار کلید موفقیت شما در یادگیری برنامه نویسی هست. اما یک مورد مهم دیگه هم وجود داره و اون اینکه بتونید در اینترنت به راحتی جستجو کنید. اصلا نیازی نیست تمام دستورات و کدهای برنامه نویسی رو حفظ کنید. کافیه هر وقت سوالی داشتید و یا با مشکلی مواجه شدید بتونید اون رو در اینترنت جستجو کنید. به همین راحتی!
ابزارهای مورد نیاز برنامه نویسی
همون طور که قبل تر اشاره کردیم زبانی که سخت افزار کامپیوتر متوجه میشه 0 و 1 هست. درک این زبان برای انسان بسیار دشوار هست. اما برای اینکه بتونیم با کامپیوترها حرف بزنیم، زبان های برنامه نویسی سطح بالاتری که برای انسان قابل درک باشند (همین زبان های برنامه نویسی خودمان) به وجود اومدند. این وسط به یک مترجم نیاز داریم که بتونه کدهای برنامه نویسی ما رو به 0 و 1 ها ترجمه کنه. به این مترجم، کامپایلر (Compiler) گفته میشه. برخی زبانها هم بجای کامپایلر، از مفسر (Interpreter) استفاده میکنه (در مورد فرق این دوتا فعلا همین قدر بدونید که کامپایلر کدها رو یکجا و مفسر کدها رو خط به خط ترجمه میکنه). بعضی از زبانها هم از ابزار دیگری بهره میبرند. این ابزار با توجه به نوع زبان برنامه نویسی که انتخاب کردید و همچنین نوع سیستمعامل تون، باید روی کامپیوتر شما نصب بشه. البته ممکنه این ابزار از قبل روی سیستم شما نصب شده باشه. به هر حال اصلا جای نگران نیست، چون به راحتی میتونید با یک جستجو در اینترنت و چند کلیک، ابزارهای مورد نیاز برای زبان برنامه نویسی مورد نظرتون رو نصب و راه اندازی کنید.
ابزار مهم دیگه ای که به آن نیاز داریم، یک editor (ویرایشگر متن) یا IDE (محیط توسعه) است. editorها و IDEها، امکانات جانبی زیادی رو در اختیارتون قرار میدهند تا به سادگی هر چه بیشتر بتونید برنامهنویسی کنید. Editorهای مخصوص برنامهنویسی، معمولاً امکاناتی مثل رنگی کردن بخشهای مختلف کد برای فهم راحتتر، حدس زدن ادامهی دستورات زمان تایپ چند حرف اوّل و موارد مشابه رو انجام میدهند تا نوشتن برنامه، سادهتر بشه. از طرفی دیگه، IDEها نرمافزارهای جامعتری هستند که علاوه بر داشتن یک editor تو دل خودشون، امکانات بسیار بیشتری مثل تنظیم معماری برنامه، شبیهسازی محیطی برای اجرای برنامه و… رو در اختیار برنامهنویس قرار میدهند. این که از چه ابزاری برای نوشتن کدهاتون استفاده کنید بستگی به زبان انتخابی شما، سلیقهی شما، پروژه مدنظرتون و … داره.
بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری کدام است؟
اگه تا چند سال قبل از هر کسی در هر کجای دنیا می پرسیدید که بهترین زبان برای شروع یادگیری برنامه نویسی چی هست، بدون شک زبان C یا C++ رو بهترین میدونست. در چند سال اخیر زبان برنامه نویسی پایتون (python) هم به دلیل سادگی برای شروع یادگیری برنامه نویسی پیشنهاد میشه. البته زبان برنامه نویسی سی شارپ (C#) هم به چند دلیل گزینه مناسبی برای افراد تازه کار هست. چون هم زبان نسبتاً سادهای است، و هم با نصب نرمافزار Visual Studio ، امکانات مختلف (کامپایلر، NET. و…) هم خود به خود نصب میشه و حتی افراد تازه کار میتونند به راحتی و در همون مراحل اولیهی یادگیری، برنامه های ساده ای رو بسازند که تاثیر فوق العاده ای در افزایش اشتیاق و انگیزهی در یادگیری برنامه نویسی داره.
در ابتدای مسیر یکی از این زبان ها که مطرح شد رو انتخاب کنید و یادگیری برنامه نویسی رو شروع کنید. بعد که کمی جلوتر رفتید میتونید براساس علاقه، زمینه کاری یا نیاز پروژه ها تون یکی از زبان های برنامه نویسی مطرح رو برای یادگیری انتخاب کنید. بله کافیه شما یک زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرید بعد از اون خیلی راحت تر از قبل میتونید بقیه زبان ها رو هم یاد بگیرید.
یک حقیقت در مورد زبان های برنامه نویسی اینه که هر زبانی مزایا و معایت خودش رو داره و هیچ زبان برنامه نویسی نیست که از همه نظر برتری داشته باشه و شما باید با توجه به مواردی که گفته شد زبان برنامه نویسی خودتون رو انتخاب کنید. اگه میخواین در مورد بهترین زبان های برنامه نویسی بیشتر بدونید ما پیشتر تحقیقی در این رابطه انجام دادیم و در مقاله « بهترین زبان برنامه نویسی 2019 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار ایران » اون رو با شما خوبان در میون گذاشتیم که مطالعه آن خالی لطف نیست، چون در مورد هر یک از زبان های پیشنهادی با جزئیات صحبت شده است.
بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی کدام است؟
این کاملا بستگی به خودتون داره که با چه روشی راحتر هستید. اگر از هرکسی که الان یک برنامه نویس هست بپرسید که با روشی تونسته برنامه نویسی رو یاد بگیره احتمالا جواب های کاملا متفاوتی رو از افراد مختلف میگیرید. مثل خوندن کتاب، رفتن به آموزشگاه، از روی اینترنت، دیدن فیلم های آموزشی و… ما قبل در مقاله « بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی کدام است؟ » این موضوع رو بصورت کامل بررسی کردیم که پیشنهاد میکنم حتما این مقاله رو مطالعه کنید تا بهتر با مزایای هر روش آشنا بشید.
روشی رو برای یادگیری برنامه نویسی انتخاب کنید که ساده باشه و باعث بشه از یادگیری لذت ببرید. اگر از من بپرسید چه روشی را برای یادگیری برنامه نویسی پیشنهاد میدم، بدون شک اولین گزینه من دیدن فیلم های آموزشی شرکت های معتبر است. ما هم در بادانش تمام تلاشمون رو میکنیم تا بهترین محتوای آموزشی رو برای شما عزیزان فراهم تا بتونیم مسیر یادگیری رو براتون آسون و لذت بخش کنیم.
برنامه نویسی رو از کجا شروع کنم؟
خب اگه همه چیز تا اینجا به خوبی پیش رفته، یعنی در مورد الگوریتم ها بیشتر میدونی، زبان برنامه نویسی مورد نظرت رو انتخاب کردی و ابزارهای مورد نیاز رو با توجه به سیستم عامل و زبان برنامه نویسی تون نصب کردید وقت اون رسیده که برنامه نویسی رو شروع کنید.
تیم با دانش در کنار شماست و کمک میکنیم با بتونید باهم در مسیر یادگیری برنامه. نویسی قدم بردارید ما تمام سعی مون رو میکنیم با فراهم کردن بهترین آموزش این مسیر رو براتون هموار کنیم. در همین راستا دوره آموزشی پروژه محور زیر، از بهترین دوره های آموزش برنامه نویسی به زبان فارسی هستند برای تازه کارها گزینه بسیار مناسبی هستند. چون همه چیز در آنها به زبان ساده و کاربردی گفته شده. پس اگه آماده اید، آستین هاتون رو بالا بزنید یادگیری رو شروع کنید.
دوره آموزش برنامه نویسی سی شارپ به زبان ساده و پروژه محور (سیستم مدیریت فروشگاه)
نتیجه گیری و سخن پایانی
در این مقاله سعی کردیم تمام آنچه برای شروع یادگیری برنامه نویسی کار لازم هست رو بررسی کنیم و به مهم ترین سوالاتی که در ابتدای یادگیری این مهارت ذهن رو مشغول میکنه جواب بدیم. اما احتمالا هنوز سوالاتی براتون وجود داره، لطفا خیلی راحت اونها رو از طریق بخش نظرات همین صفحه با ما در میون بگذارید. تیم بادانش با افتخار پاسخگوی شما خوبان خواهد بود. از اینکه با بادانش همراه هستید از شما متشکریم.
10 نظر
چیزی که سایت شمارو از بقیه متمایز میکنه و باعث شده من چند ساعت توی سایت بچرخم و خسته نشم این حوصله و دقتی هست که شما توی نوشته هاتون دارین. بسیار شیوا و دقیق و روان مینویسید. موفق باشید.
از ابراز لطف و محبت شما خیلی متشکریم. خیلی خوشحالیم که همراهان بادانش با دقت مطالب و مقالت رو مطالعه میکنند. باعث افتخار ماست که تونستیم نظر شما رو همجلب کنیم. ما در بادانش تمام تلاشمون رو میکنیم تا بهترین مقالات و آموزش ها رو برای شما خوبان فراهم بیاریم. این انرژی های مثبت که طرف شما برامون در قالب نظر میاد ما رو مصمم تر میکنه.
از همراهیتون بسیار متشکریم
سلام وقت بخیر ، من تو حل مسئله های برنامه نویسی مشکل دارم مثلا وقتی میخوام کد تایمر معکوس در جاوا اسکریپت بنویسم نمیدونم از کجا باید شروع کنم برای رفع این مشکل چیکار کنم خیلی کلافم کرده لطفا راهنماییم کنین. مرسی
سلام
از اینکه سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید از شما متشکریم. ییشنهاد میکنم در اوایل کار برای حل هر مسئله برنامه نویسی، تا میتونید مسئله رو به سمت های کوچک تری تقسیم کنید. بعد به دنبال راه حل برای هر کدوم از این مسئله های کوچک شده باشید. نیازی نیست در ابتدا مستقیم سراغ کدنویسی برید. کافی به همین زبان فارسی مراحل حل مسائل رو برای خودتون بنویسید. به این کار اصطلاحا الگوریتم میگند. وقتی الگوریتم کارتون بدست اومد حالا میتونید مسائل کوک رو بهم بچسبونید و الگوریمتون رو تبدیل به کد کنید.
بیان بباهم همین مثالی که گفتید یعنی تایمر معکوس رو حل کنیم:
مرحله صفر: خب اول باید بدونیم که مسئله چی ازمون میخواد. این مسئله میخواد یک تاریخ معتبر در آینده رو از بگیره و زمان باقی مونده رو محاسبه کنه، بصورت معکوس بشماره و به کاربر نشون بدیم تا صفر بشه. خب همین جا مسئله رو به مسائل کوچکتر تقسیم کنید:
1. تنظیم تاریخ پایان معتبر.
2. محاسبه زمان باقی مانده
3. تبدیل زمان محاسبه شده به یک قالب قابل فهم
4. نمایش خروجی زمان باقی مانده به عنوان یک شی قابل استفاده مجدد.
5. بررسی ساعت که اگر صفر شد متوقف شود یا یک پیام نشان دهد.
مرحله اول: تنظیم تاریخ پایان معتبر
توی این مرحله باید یک تاریخ و زمان معتبر که در قالب یک رشته که برای جاوا اسکریپت قابل فهم باشه رو تنظیم کنیم. مثلا
var deadline = new Date("dec 15, 2021 21:30:25").getTime();
مرحله دوم: محاسبه زمان باقی مانده
حالا باید ببینیم چقدر از تاریخی که در مرحله قبل تعیین کردیم تا تاریخ حال حاضر فاصله داریم. برای این کار ابتدا باید تاریخ فعلی رو از تاریخ آینده کم کنیم و بعد از اون روزها، ساعت ها و دقیقه ها و ثانیه رو محاسبه کنیم.
پس با کد زیر زمان فعلی رو میگیریم از سیستم:
var now = new Date().getTime();
بعد زمان فعلی رو از زمان آینده کم میکنیم:
var distance = deadline - now;
و بعد روزها و ساعت ها و دقیقه ها و ثانیه های این اختلاف رو محاسبه مکنیم
var days = Math.floor(distance / (1000 * 60 * 60 * 24));
var hours = Math.floor((distance % (1000 * 60 * 60 * 24)) / (1000 * 60 * 60));
var minutes = Math.floor((distance % (1000 * 60 * 60)) / (1000 * 60));
var seconds = Math.floor((distance % (1000 * 60)) / 1000);
مرحله سوم: تبدیل زمان محاسبه شده به یک قالب قابل فهم
حالا باید زمانی که در مرحله قبل محاسبه شد رو به یک قالب قابل فهم کاربر در بیارم. مثل:
document.getElementById("demo").innerHTML = days + "d " + hours + "h "
+ minutes + "m " + seconds + "s ";
مرحله چهارم: نمایش خروجی زمان باقی مانده
الان زمان آماده نمایش هست و در مرحله قبل در demo قرار دارد
مرحله پنجم: بررسی اتمام تایمر
توی مرحله آخر باید بررسی کنیم که اگر تایمر تموم شد مثلا یک پیام نشون بده. مثل:
if (distance < 0) { clearInterval(x); document.getElementById("demo").innerHTML = "EXPIRED"; }
البته همه این کارا داخل یک تابع مثلا به اسم x نوشته میشه که خودش خودش رو مجدد هر هزار صدم ثانیه فراخوانی میکنه.
امیدوارم با این راهنمایی تونسته باشم کمکتون کنم. باز سوالی بود بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
من یک روز بیل گیتس ایران خواهم شد…
به امید خدا. ماهم برای شما و همه دوستان آروزی موفقیت داریم
امیدوارم به زودی بیان اینجا و از موفقیت هاتون برامون بگید
سلام چه برنامه ای رو برای سن 10 تا 13 سال پیشنهاد میکنید اسون باشه
سلام
از اینکه سوالتون رو با ما در موین گذاشتید از شما متشکریم. و بابت تاخیر در پاسخگویی عذرخواهی میکنیم.
خیلی عالیه که از این سن میخواین یادگیری برنامه نویسی رو شروع کنید. شیوه یادگیری توی این سن با یک جوان قطعا فرق میکنه. بنابراین برای اینکه جذابیت کافیه برای یادگیری در این سن وجود داشته باشه معمولا تمرین هایی با پیچیدگی کم و همراه با گرافیک یا بازی رو پیشنهاد میدهند.
اگه تا به حال کدنویسی نکردید و توی این سن تازه میخواهید یادگیری رو شروع کنید یکی از بهترین راه ها استفاده از بازی هایی هست که توش کم کم بهتون برنامه نویسی رو هم یاد میده. یکی از این بازی ها CodeCombat هست که میتونید توسط اون برنامه نویسی پایتون و جاوا اسکریپت رو با بازی کردن یاد بگیرید. میتونید توسط کد مخصوص سایت بادانش توی این سایت بازی ثبت نام کنید و در کلاس های آموزشی اش شرکت کنید. در ادامه کد و لینک مخصوص دسترسی به کلاس ها رو براتون میگذارم. امیدوارم موفق باشید. باز هر سوالی داشتید بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
لینک کلاس آنلاین: https://codecombat.com/students?_cc=PullDustDry
کد دسترسی به کلاس: PullDustDry
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
با عرض سلام و خسته نباشید.خیلی ممنونم از سایت مفیدتون.
من 16 ساله هستم و کلاسه نهم هستم.و تا الان با چیزهایی که از برنامه نویسی خوندم و متوجه شدم خیل به این کار علاقه دارم.
میخوام بدونم برای شروع این کار از صفر صفر باید چیکار کنم؟دوست دارم بدونم مرحله به مرحله کار هایی رو که باید انجام بدم و یاد بگیرم چی هستن!
ممنون میشم راهنماییم کنید.
سلام
از ابراز لطف و محبت شما و همچنین همراهی تون با بادانش خیلی متشکریم. مطمئنا علاثه شما به یادگیری برنامه نویسی خیلی میتونه مسیر رو براتون هموارتر کنه. اینکه اینجا هستید و این سوالاتون مطرح کنید نشون میده در مسیر درستی قرار دارید. ما در بادانش قبلا در مقاله «چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟» همه چیز رو به زبان ساده برای شاده یادگیری برنامه نویسی توضیح دادیم. پیشنهاد میکنیم حتما این مقاله رو مطالعه کنید. بعد از اینکه با مفاهیم برنامه نویسی آشنا شدید، یک زبان برنامه نویسی رو با توجه به علایق و زمینه کاری مورد علاقه تون انتخاب کنید و شروع به یادگیری کنید. با مسائل ساده شروع کنید و سعی کنید با تمرین و تمرین و تمرین مهارتتون رو هر روز بالاتر ببرید. بعد از اون میتونید پروژه بزرگ رو پیاده سازی کنید و به عنوان یک شغل پردرآمد و معتبر روی این علاقه تون یعنی برنامه نویسی حساب باز کنید.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم. باز هر سوالی بود بفرمایید با افتخار آمامده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت