بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید 2019 + مثالهای واقعی
آمارهای خیره کننده از درآمد برنامه نویسی اندروید و برنامه نویسان ایرانی اندروید که چند سال گذشته توسط تیم بادانش منتشر شد، به قدری با بازخوردهای مثبت از طرف مخاطبان همراه بود و مورد توجه کاربران عزیز قرار گرفت که تصمیم گرفتیم امسال نیز با جزئیات خیلی بیشتر، میزان درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید را مورد بررسی قرار بدهیم که امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار بگیرد. در این مقاله با آوردن مثال های واقعی از درآمد توسعه دهندگان ایرانی اندروید و اپلیکیشن های پردرآمد اندرویدی، آمارهایی را به شما نشان خواهیم داد که قطعا برای شما نیز میتواند بسیار جذاب باشد. پس شما را به مطالعه ادامه این مقاله از بادانش دعوت میکنیم.
میزان حقوق و درآمد برنامه نویسی در جهان
احتمالا می دانید که ثروتمندترین افراد دنیا مثل جف بیزوس (بنیانگذار آمازون)، بیل گیتس (بنیانگذار مایکروسافت)، مارک زاکربرگ (بنیانگذار فیسبوک)، لری الیسون (بنیانگذار اوراکل) همگی از دنیای کامپیوتر و تکنولوژی پول بدست می آورند. همچنین جالب است بدانید برنامه نویسی به عنوان یکی از معتبرترین و پر درآمدترین شغل های دنیاست و بر اساس آمار سایت تخصصی مشاغل ایندید (indeed) حقوق برنامه نویسان در دنیا بطور متوسط حدود 76 هزار دلار در سال (چیزی حدود 760 میلیون در سال / 63 میلیون در ماه) است و این یعنی 29 درصد بیشتر از حقوق متوسط سایر شغل ها.
میزان حقوق و درآمد برنامه نویسی اندروید در ایران
در ایران عزیز هم خوشبختانه با ظهور گوشی های هوشمند به ویژه گوشی های اندروید، بازارهای بزرگ و فوق العاده ای برای کسب درآمد برنامه نویسان و توسعه دهندگان به وجود آمد. آمارها نشان می دهد که در حال حاضر بیش از 50 میلیون گوشی هوشمند اندرویدی در ایران وجود دارد که هریک از آنها می توانند یک مشتری برای برنامه نویس های اندروید باشند و این یعنی یک بازار بسیار بزرگ و درآمد فوق العاده. خیلی از برنامه نویس ها که به خودشان آمدن و این فرصت را شناختند، به یادگیری برنامه نویسی اندروید روی آوردند و توانسته اند درآمدهای بسیار خوبی را از طریق برنامه نویسی اندروید کسب کنند.
کسب درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید در ایران معمولا از طریق توسعه اپلیکیشن ها بصورت مستقل و عرضه آن به بازار و یا کار در گروه یا شرکت به عنوان توسعه دهنده اندروید صورت میگیرد. در این مقاله سعی کردیم درآمد برنامه نویسی اندروید را در همه روش های موجود بررسی کنیم تا شما عزیزان بهتر با میزان و نحوه کسب درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید آشنا شوید.
میزان درآمد برنامه نویسی اندروید از طریق کار در گروه یا شرکت به عنوان توسعه دهنده
بررسی صورت گرفته در مورد «بهترین زبان های برنامه نویسی برای یادگیری» نشان میدهد که زبان برنامه نویسی جاوا یا همان برنامه نویسی اندروید یکی از بهترین زبان ها برای یادگیری است. همچنین تعداد زیاد گوشی های هوشمند باعث شده تقاضای بازار کار برای جذب برنامه نویسان اندروید بسیار بالا باشد.
میزان حقوق برنامه نویسان اندروید در ایران به عوامل مختلفی مثل سابقه کار، سطح برنامه نویس اندروید و سطح خود شرکت بستگی دارد. با این حساب با بررسی های صورت گرفته در حال حاضر حقوق برنامه نویسان اندروید در ایران بین 2 میلیون تا 7 میلیون هست. همان طور که اشاره شد حقوق برنامه نویس اندروید به عنوان کارمند کاملا وابسته سطح شرکت و سطح تخصص خود برنامه نویس هست.
یکی دیگر از حالت ها کسب درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید کار در گروه های برنامه نویسی به عنوان توسعه دهنده اندروید و به صورت پروژه ای است. بعضی از تیم ها به عنوان پیمانکار پیاده سازی پروژه اپلیکیشن های موبایلی شرکت های دیگر را برعهده میگیرند. در صورت کار با این تیم ها، حقوقتان می تواند بسیار بیشتر از یک کارمند شود. اگرهم خودتان بتوانید به عنوان پیمانکار پروژه ای برعهده بگیرید که قطعا درآمد بسیار مناسبی را میتوانید کسب کنید.
به عنوان مثال یارا موبایل (شرکت پیشگامان یارا کیش) توانسته، پیاده سازی اپلیکیشن شرکت های بزرگی مثل شیکسون و بانک سپه را برعهده بگیرد و همچنین اپلیکیشن هایی مثل پرگار، زعفرون و بازی خروس جنگی که همگی جزء اپلیکیشن های پرطرفدار هستند را پیاده سازی کند. شرکت یارا موبایل در آگهی استخدام برنامه نویس اندروید خود برای این سمت حقوق از ۲,۵۰۰,۰۰۰ تا ۳,۵۰۰,۰۰۰ تومان را در نظر گرفته بود.
درآمد برنامه نویسی اندروید از طریق تولید و توسعه اپلیکیشن های اندرویدی
جالب است بدانید کسب درآمد از اپلیکیشن ها موبایلی در سال های اول به وسیله فروش مستقیم اپلیکیشن به کاربران (دریافت وجه به ازای دانلود) صورت می گرفت که خوشبختانه این حالت کسب درآمد از اپلیکشن ها به دلیل نقاط ضعف آن در حال از بین رفتن است. نقطه ضعف اصلی این روش این بود که کاربر قبل از اینکه با اپلیکیشن کار کند و حتی قابلیت های آن را لمس کند باید پول پرداخت می کرد و اگر اپلیکیشن، همانی نبود که کاربر میخواست صاحب اپلیکیشن با بازخوردهای نه چندان خوب علیه اپلیکیشن مواجه می شد.
در حال حاضر برای کسب درآمد از اپلیکیشن های موبایلی دو روش اصلی مطرح هست:
روش اول گذاشتن تبلیغات در درون اپلیکیشن است که میتواند بصورت تبلیغات بنری در برنامه یا نمایش یک فیلم تبلیغاتی در زمان رفتن به مرحله بعدی از اپلیکیشن و … باشد. (افراد زیادی مایل هستند تبلیغاتشان را درون اپلیکیشن های موبایلی با توجه نفوذ گوشی های هوشمند در زندگی مشتریان نمایش بدهند.)
روش دوم و البته رایج تر پرداخت درون برنامه ای هست. در پرداخت درون برنامه ای، کاربر برنامه را بصورت رایگان دریافت میکند ولی برای دسترسی به بخش های اصلی برنامه یا دریافت شانس بیشتر برای ادامه کار با اپلیکیشن و … باید سکه تهیه کند یا به عبارت واضح تر پول پرداخت کند.
هر دوی این روش ها میتواند درآمد بسیار خوبی را برای صاحبان اپلیکیشن های موبایلی و برنامه نویس های اندروید بدست بیاورد.
همان طور که مشخص است این شیوه های کسب درآمد به شدت وابسته به تعداد کاربران این اپلیکیشن هاست. بنابراین با بررسی تعداد نصب های اپلیکیشن ها تا حد زیادی میشود میزان درآمد برنامه نویسان را حدس زد. در ادامه آمارها و مثال های واقعی را در این راستا آوردیم که قطعا برای شما هم جذاب خواهد بود. تمام اعدادی که در این بررسی آورده شده واقعی هستند و از سایت رسمی کافه بازار، به عنوان بزرگترین مارکت ایرانی اپلیکیشن های اندرویدی استخراج شده است.
میلاد فرجی (36 اپلیکیشن با بیش از 120 هزار نصب)
آقای میلاد فرجی یکی از توسعه دهنده های موفق ایرانی اندروید هست که توانسته با پشتکارش اپلیکیشن های مختلفی را تولید و به بازار عرضه کند. اپلیکیشن های میلاد با استقبال خوبی مواجه شده اند و توانستهاند برای این برنامه نویس ایرانی اندروید درآمد خوبی را به وجود بیاورند. در ادامه به معرفی چند مورد از اپلیکیشن های میلاد پرداختیم.
اپلیکیشن قدم شمار هوشمند (درآمد: 185 میلیون تومان)
این اپلیکیشن که در دسته ابزارهای سلامتی به شمار می رود توسط میلاد فرجی تولید شده و به مبلغ 37000 تومان در بازار عرضه شده است. این اپلیکیشن تا کنون بیش از 5 هزار مرتبه به فروش رسیده است. و یکی از اپلیکیشن های پردرآمد ایرانی است.
اپلیکیشن تقویم ملی (درآمد: 100 میلیون تومان)
اپلیکیشن پردرآمد تقویم ملی در دسته کاربردی حدود 5 سال گذشته توسط میلاد فرجی تولید شده و در حال حاضر مبلغ 5000 تومان برای دریافت آن در نظر گرفته شده است. این اپلیکیشن تا کنون بیش از 20 هزار مرتبه دانلود شده است.
اپلیکیشن هواشناسی (درآمد: 50 میلیون تومان)
این اپلیکیشن نیز توسط میلاد فرجی در بازار به مبلغ 5000 تومان عرضه شده است و تا کنون بیش از 10 هزار مرتبه به فروش رسیده است.
اپلیکیشن موزیک پلاس (درآمد: 14 میلیون تومان)
این اپلیکیشن در دسته موسیقی و صدا توسط میلاد فرجی توسعه پیدا کرده و با مبلغ 7000 تومان در بازار عرضه شده. این اپ تا کنون بیش از 2 هزار مرتبه به فروش رسیده است.
میلاد به عنوان یک توسعه دهنده موفق ایرانی اندروید در اکثر دسته ها اپلیکیشن تولید کرده و علاوه بر موارد بالا که معرفی شد، در حال حاضر دارای اپلیکیشن های اسم یاب (با مبلغ 7 هزار تومان و بیش از هزار دانلود)، قلقلک (با مبلغ 4 هزار تومان و بیش از 2 هزار دانلود)، فایل منیجر شگفت انگیز (با مبلغ 7 هزار تومان و بیش از هزار دانلود)، پیام رسان شناور (مبلغ 4 هزار تومان و بیش از هزار دانلود)، کپی نگار (با مبلغ 7 هزار تومان و بیش از هزار دانلود) و 11 اپلیکیشن تجاری دیگر با متوسط مبلغ 5 هزار تومان و متوسط دانلود 500 مرتبه برای هر اپلکیشن (درآمد: 250 میلیون تومان) هست. همچنین 10 اپلیکیشن با پرداخت درون برنامه نویسی با متوسط دانلود 2 هزار برای هر اپلیکیشن و 4 اپلیکیشن رایگان با بیش 50 هزار مرتبه دانلود در مجموع می باشد.
فرهاد شیرزاد (5 اپلیکیشن با بیش از 215 هزار نصب)
آقای فرهاد شیرزاد در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد رشته هوش مصنوعی هست که بعد کسب تجربه با انجام پروژه های مختلف برای شرکت ها، توانسته با تلاش خودش اپلیکیشن های موفقی را بصورت مستقل به بازار معرفی کند. اپلیکیشن های فرهاد شیرزاد مورد استقبال خوبی قرار گرفته و توانسته درآمد خوبی را برای این توسعه دهنده ایرانی اندروید به وجود بیاره.
اپلیکشن هواشناس (بیش از 200 هزار نصب)
معروف ترین اپلیکیشن فرهاد، هواشناس هست که تاکنون بیش از 200 هزار مرتبه از بازار دانلود و نصب شده است. شیوه کسب در آمد هواشناس بصورت پرداخت درون برنامه ای هست.
اپلیکیشن علاءالدین (بیش از 10 هزار نصب)
علاءالدین که یک اپلیکیشن در حوزه سرگرمی هست به مبلغ 1000 تومان در بازار عرضه شده و در حال حاضر بیش از 10 هزار بار به فروش رسیده است.
همچنین فرهاد در حال حاضر اپلیکیشن های نوا، هیولا و چیستا را در بازار عرضه کرده که هر یک از اپلیکیشن ها بطور میانگین بیش از هزار بار نصب شده اند.
محسن جهانی (17 اپلیکیشن با بیش از 100 هزار نصب)
آقای محسن جهانی یکی از موفق ترین توسعه دهندگان اندروید در ایران است. محسن متولد سال 1371 و کارشناس مهندسی کامپیوتر هست که توانسته با تلاش خودش و بصورت مستقل اپلیکیشن های موفقی را به بازار عرضه کند و از این طریق درآمد مناسب را کسب نماید.
اپلیکیشن کیف پول چرم (درآمد: 25 میلیون تومان)
این اپلیکیشن که کار مدیریت کارت های بانکی را برعهده دارد توسط محسن جهانی به مبلغ 5000 تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از 5 هزار مرتبه فروش داشته است.
اپلیکیشن تماس حرفه ای گلگسی 6 (درآمد: 70 میلیون تومان)
اپلیکیشن پردآمد تماس حرفه ای، یک اپ کاربردی برای مدیرت تماس هاست که توسط محسن جهانی تولید شده. این اپلیکیشن به مبلغ 7000 تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از 10 هزار مرتبه به فروش رسیده است.
اپلیکیشن تماس حرفه ای آیفون 6 (درآمد: 14 میلیون تومان)
این اپلیکیشن نیز همانند اپ قبلی برای مدیریت تماس هاست که توسط محسن جهانی تولید شده. این اپلیکیشن به مبلغ 7000 تومان در بازار عرضه شده و تا کنون بیش از 2 هزار مرتبه به فروش رسیده است.
اپلیکیشن مرجع کامل بیماری ها و داروها (درآمد: 14 میلیون تومان)
این اپلیکیشن در دسته دارو و درمان در بازار توسط محسن جهانی عرضه شده است. این اپلیکیشن که مبلغ آن 7000 تومان است تا کنون بیش از 2 هزار مرتبه به فروش رسیده است.
اپلیکیشن فول پکیج امنیتی اندروید (درآمد: بیش از 18 میلیون)
این اپلیکیشن کاربردی به مبلغ 37000 تومان در بازار توسط عرضه شده و تاکنون بیش از 500 مرتبه به فروش رسیده است.
محسن علاوه بر اپلیکیشن های معرفی شده در حال حاضر 3 اپلیکیشن مترجم سخنگو متون (با مبلغ 10 هزار تومان و حدود 100 دانلود)، دنیای بازی های سونیک (با مبلغ 7 هزار تومان و بیش از 2 هزار دانلود)، دنیای بازی های مورتال کومبات (با مبلغ 4 هزار تومان و 2 هزار دانلود) و همچنین یک اپلیکیشن با پرداخت درون برنامه ای با بیش از 10 هزار نصب و چندین اپلیکیشن رایگان که بطور مجموع بیش از 70 هزار بار نصب شده اند را نیز دارد که از همه آنها می تواند از طریق تبلیغات نیز درآمد کسب کند.
گروه آموزشی کلاس یار شرکت دانش بنیان ویستا رایانت (5 اپلیکیشن با بیش از 50 هزار نصب)
گروه آموزشی کلاس یار (شرکت ویستا رایانت) توسط سه جوان تازه فارغ التحصیل، تاسیس شده و با تمرکز بر روی آموزش برای کودکان توانسته کاربران زیادی جذب اپلیکیشن های خودش کند. جالب است بدانید هر سه این برنامه نویس ها دختر هستند و دور از تهران یعنی در کردستان به توسعه این اپلیکیشن ها مشغول هستند. داستان موفقیت این تیم، چند درس بزرگ برای افرادی که میخواهند به تازگی کار تولید اپلیکیشن را شروع کند دارد. اول اینکه بازار هدفتان را به درستی انتخاب کنید و روش آن متمرکز باشید. دوم جنسیت شما و نبودن در پایتخت، شما را نمیتواند محدود کند. سوم کار گروهی خیلی میتواند به رشد شما کمک کند.
گروه آموزشی کلاس یار شامل خانم ها نفیسه ایمانیان، شهلا حواس، گلستان حسین پناهی است که در حال توسعه اپلیکیشن های آموزشی با تمرکز بر روی آموزش کودکان را در دستور کار خود دارند. این گروه در حال حاضر اپلیکیشن های کتاب هوشمند ریاضی اول دبستان، کتاب هوشمند فارسی اول دبستان، جدول شگفت انگیز اول دبستان، کتاب رنگ آمیزی، بازی چندزبانه آموزش حیوانات را به بازار عرضه کرده اند. شیوه کسب درآمد این اپلیکیشن ها بصورت پرداخت درون برنامه ای هست.
آنچه مطالعه کردید نمونه هایی از توسعه دهندگان و اپلیکیشن های موفق ایرانی بود که توانستهاند از طریق برنامه نویسی اندروید درآمد میلیونی بدست بیاورند. تعداد اپلیکیشن های موفق ایرانی کم نیست و میشود صدها نمونه دیگه را هم مثال زد اما خیلی از اپلیکیشن ها هم موفق نبودند و یا بصورت رایگان عرضه شده اند.
با بررسی ها و تحلیل های انجام شده توسط تیم بادانش ما میزان متوسط درآمد هر اپلیکیشن اندرویدی ایرانی را ۳ میلیلون تومان برآورد کرده ایم که از متوسط حقوق یک کارمند معمولی بیشتر است، البته گفتنی است که بسیاری بیشتر از این درآمد خواهند داشت مانند نمونه های بالا و بسیاری هم کمتر از این مقدار.
نکات جالب در مورد میزان درآمد برنامه نویسان و اپلیکیشن های موفق اندرویدی
- بسیاری از توسعه دهندگان مستقل درآمد بهتری نسبت به توسعه دهنده به عنوان کارمند داشته اند.
- حتی خیلی از اپلیکیشن های پردرآمد و موفق هم صرفا جمع آوری اطلاعات و تبدیل آن به یک اپلیکیشن بوده است.
- بسیاری از اپلیکیشن های پردرآمد تنها یک ایده ساده و کوچک هستند که به ذهن همه میرسد.
- هیچ یک از اپلیکیشن های ایرانی هیچگونه بازاریابی حرفه ای برای فروش انجام نداده اند.
- اکثر توسعه دهنده موفق هم پروژه هایی داشتن که با استقبال مردم روبه را نشده ولی این دلیل نشده که ادامه ندهند.
این آمارها واقعا خیره کننده هستند، وجود تعداد مشتری زیاد همان راز ثروتمند شدن برنامه نویسان موفق خارجی بوده است که خوشبختانه با ظهور اندروید در ایران این بازار برای برنامه نویسان ایرانی نیز فراهم شده و حتی در سال های آتی بیشتر نیز خواهد شد چون در حال حاضر تنها بخشی از این بازار شکوفا شده است. در این میان آن دسته از برنامه نویسان و توسعه دهندگانی که به خودشان آمدند میتوانند درآمد خوبی را از این راه بدست آورد. از آنجا که هر روز به تعداد کابران اندرویدی اضافه می شود، جا برای توسعه بسیار است.
اگر شماهم به برنامه نویسی اندروید علاقه مند شده اید و میخواهید تلاش خودتان را بکنید تا بتوانید در این بازار موفق باشید پیشنهاد میکنیم «نقطه شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید» را مطالعه کنید ما در آنجا شما را برای رسیدن به هدفتان کمک خواهیم نمود.
47 نظر
سایتتون حرف نداره
از ابراز لطف و محبت شما متشکریم. خوشحالیم که مطالب بادانش برای شما دوست عزیز هم مفید بوده است.
از اینکه همراه بادانش هستید ممنونیم
خیلی خوب و امیدبخش بود من میخام اندروید شروع کنم و با خوندن مطلب شما کلی انرژی گرفتم.
ب امید اینکه سال دیگه منم یه اپ بفرستم تو بازار و درآمدم بیشتر بشه.😊
قطعا اون موقع بازم سراغتون میام…😊🌹🌹🌹🌹
خیلی خوشحالیم که مطالب بادانش برای شماهم مفید بوده. من در بادانش تمام تلاشمون رو میکنیم که بهترین مقالات و آموزش ها رو برای شما خوبان فراهم بیاریم و نظرات شما بهمون انرژی میده تا با انگیزه بیشتری به اینکار ادامه بدیم.
قطعا با تلاش و پشتکارتون در آینده نزدیک شاهد به نتیجه نشستن آنها خواهید بود و مطمئن هستیم بزودی اونها رو با ما به اشتراک میگذارید.
از همراهیتون با بادانش خیلی متشکریم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
اگه بخوام یه برنامه نویس بشم که تک برنامه بسازه واونو در مایکت و … پخش کنه پولی باشه چقد درامد دارم بعد یچی دیگه اگه برنامه برای نصبش پول ندن چطوری از توش پول دراریم
میزان درآمد از طریق اپلیکیشن به عوامل مختلی بستگی داره. مثل تعداد کاربران و تعداد نصبش، میزان محبوبیتش، کاربردی بودنش، ارزش خرید، نحوه درآمدزایی و… بنابراین نمیشه به طور مشخص گفت درآمد شما چقدر هست. مثلا فرض کنید یک اپلیکیشن بتونه 10هزار کاربر فعال داشته و ماهیانه بطور متوسط فقط فقط هزار تومن از هر کاربر درآمد داشته باشه اونوقت این اپلیکیشن ماهیانه 10میلیون درآمد داره. یا فرض کنید یک اپلیکیشن کاربردی تخصصی دارید که فقط 1000 عضو فعال داره اما از طریق عضویت ویژه یا دسترسی به بخش های خاص بتونید بطور متوسط از هر کاربر 20هزار درآمد داشته باشید اون موقع شما 20 میلیون درآمد ماهیانه داره اپلیکیشنتون. میتونید توی اپلیکیشنتون تبلیغات هم داشته باشید و ….
اما بطور کلی اگه اپلیکیشنتون طوری باشه که تعداد مخاطب های زیادی دنبالش باشند قطعا میتونه پول خوبی هم بدست بیارید…
در مورد سوال دومتون؛ قبلا اکثر اپلیکیشن نحوه درآمدزایی شون به شکل فروش مستقیم بود یعنی دریافت پول به ازای دریافت اپلیکیشن، اما اخیرا از روش پرداخن درون برنامه ای استفاده میشه. یعنی دریافت و نصب اپلیکیشن رایگانه هست. مخاطب به بخش هایی از اپلیکیشن دسترسی داره منتها برای اینکه بتونه از تمام بخش ها استفاده کنه و یا مدت زمان بیشتری با اپلیکیشن کار کنه باید پول پرداخت کنه.
باز سوالی بود بفرمایید. با افتخار آماده پاسخگویی هستیم
اگه یه نفر که تازه رشته مهندسی کامپیوتر قبول شده و قبلش هم چیزی از برنامه نویسی و کامپیوتر ندونسته روزی 7_8 ساعت اختصاص بده به این کار بنظرتون بعد چند وقت میتونه به درامد خیلی خوب برسه؟
از اینکه سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید از شما متشکریم. خوشبختانه برای یادگیری برنامه نویسی اصلا نیازی نیست در رشته مهندسی کامپیوتر تحصیل کرده باشید یا یک متخصص کامپیوتر باشید. تعیین مدت زمان برای یادگیری برنامه نویسی و کسب درآمد از اون به چیزهای زیادی مثلا استعداد، علاقه و پشتکار و حوزه ای که میخواهید توش کار کنید و… بستگی داره. ولی به طور تقریبی با پشتکار روزانه تو کمتر از دو ماه میتونید اصول پایه برنامه نویسی رو یاد بگیرید. بعد از اون با تمرین باید مهارتتون رو بالا ببرید. اگه حوزه فعالیتتون رو براساس علاقه تون انتخاب کنید قطعا هم خیلی سریع تر به نتیجه می رسید و هم براتون لذت بخش تر خواهد بود.
امیدوارم تونسته باشم مسیر رو براتون هموارتر کنم. باز هر سوال بود بفرمایید، با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
او مای گاد
🙂
حالا کجاشو دیدید! بزودی آمارهای خیره کننده از درآمد برنامه نویس های ایرانی از سایر راه ها رو هم بررسی و منتشر میکنیم.
سلام ، من 18 سالم هست ، پارسال کنکور تجربی دادم و موفق نشدم و و تا به امروز باز هم تصمیم گرفته بودم کنکور بخونم و شاید باورتون نشه روزی 16 ساعت میخوندم اما واقعا در ازمون ها نتیجه خوب کسب نمیکردم ، البته من خیلی هم به رشته ها پزشکی علاقه ندارم و انگیزه من فقط انجام کار بزرگ مثل درصد بالا در کنکور بود
تا اینکه دیگه واقعا خسته شدم چون هیچ دلگرمی ندارم
تصمیم گرفتم تا تابستان به صورت عملی وارد برنامه نویسی بشم بعدشم برم دانشگاه رشته کامپیوتر
من به این رشته علاقه دارم
من درسم واقعا خوبه ، و معدل دیپلمم هم 18 شده و همیشه رتبه های برتر مدرسه بودم
فقط همیشه میترسم که فکر کنند چون من ادم کند مغزی هستم از تجربی به کامپیوتر رفتم
واگر در کامپیوتر موفق بشم باز هم منزلتم نسبت به پزشکی کمتر هست
سلام
از اینکه سوالتون رو با ما در میون گذاشتید از شما متشکریم. سوال و شرایط شما میتونه برای دوستان زیادی که در سن شما هستند هم به وجود بیاد. حتی برای خود من همین شرایط بوده 🙂 امیدوارم با پاسخی که در ادامه خدمتون میدیم بتونیم راه رو برای شما و سایر دوستان هموارتر کنیم.
قبل از هر کاری سعی کنید علاقه واقعی تون رو پیدا کنید. علاقه کمک میکنه که از مسیر هم لذت ببرید و راحت تر به موفقیت برسید. برای پیدا کردن علاقه واقعی تون میتونید از مشاور هم کمک بگیرید. و بعد در مسیر علاقتون قدم بردارید.
اگه هدف اولیه تون اینه که در یک دانشگاه خوب و در رشته مورد علاقه تون قبول شید و تا الان نتونستید توی اون موفق بشید اصلا مهم نیست. برنامه ریزی کنید برای بعد از این. هیچ چیز نمیتونه مانع موفقیت یک آدم بشه جز خودش. پس بهونه رو کنار بگذارید و به گذشته اصلا فکر نکنید. آستین هاتون رو بالا بزنید و به امید خدا با قدرت مسیر رو ادامه بدید.
اینکه رشته پزشکی بهتره یا کامپیوتر اونقدرهام مهم نیست. مهم تر اینه که بتونید در باتوجه به علاقه تون در مسیر موفقیت قدم بردارید و از اون لذت ببرید. رشته کامپیوتر هم جز رشته های بسیار معتبر دنیاست، افراد برجسته و تاثیر گذاری هم در این رشته تحصیل کردند. ثروتمندترین افراد دنیا هم دارند از همین رشته کسب درآمد میکنند.
نگران حرف دیگران نباشید. مهم خود شما هستید که بتونید در مسیر درست قدم بردارید.
امیدوارم تونسته باشم به درستی راهنمایی تون کرده باشم. باز هر سوالی بود بفرمایید، با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسر موفقیت
ممممممممممممررررررررررسسسسسسسسسسسسسسسیییییییییی خیلی امیدوارم کردی امید وارم خدا امید وارت کنه
خواهش میکنم
خیلی خوشحالیم که این مقاله برای شما هم مفید بوده و با خودندن انگیزه بیشتری برای یادگیری گرفتید. با قدرت یادگیری رو ادامه بدید.
از آرزوی قشنگ تون و همچنین همراهیتون با بادانش متشکرم
بادانش | یادگیری در مسیر موقیت
سلام برای برنامه نویسی اندروید خیلی مهمه که رشته کامپیوتر بخونیم؟من مدیریت بازرگانی میخونم ولی به برناامه نویسی علاقه دارم .با آموزشهای آزاد که توی دانشگاه برگذار میشه میتونم خوب یاد بگیرم؟
سلام
از اینکه سوالتون رو با ما در میون گذاشتید ازتون متشکریم. خوشبختانه برای یادگیری برنامه نویسی اصلا نیازی نیست که در رشته کامپیوتر تحصیل کرده باشید. با هر رشته تحصیلی و در هر سنی میتونید برنامه نویسی رو یاد بگیرید. اون چیزی که از این موارد در یادگیری برنامه نویسی مهم تره علاقه و پشتکار شماست. بله اگه مدرس خوبی مباحث رو تدریس کنند میتونه گزینه خوبی برای یادگیری باشه. کنارش با تمرین سعی کنی مهارت تون رو بالا و بالاتر ببرید.
باز هر سوالی داشتید بفرمایید، با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
با سلام من خیلی وقته که پیگیر هستم تا اطلاعاتی در مورد دنیای برنامه نویسی جمع کنم و هر جایی در مورد مطلبی که گذاشته کلی آمار و تعریف و تمجید گذاشته…یکی میگه برنامه نویسی اندروبید خوبه یکی میگه سایت خوبه و…. و بعضی میگن مهم علاقه هست. الان برای من دنیای برنامه نویسی شبیه چنتا کتاب قصه شده با جلدی جذاب که محتویاتش رو نمیدونم و هرکی بخش مربوط به خودش رو پیشنهاد میکنه. میخواستم در مورد این مطلب نظر شما رو هم بدونم و اینکه آموزشگاه هایی وجود داره برای افرادی مثل من که الفبای برنامه نویسی رو هم بلد نیستیم خوب آموزش بدن؟
سلام
از اینکه سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید از شما متشکریم. این سوال و سردرگمی برای اکثر افرادی که تازه میخواهند وارد دنیای برنامه نویسی بشوند پیش میاد. حقیقت هم همینه که اینقدر دنیای برنامه نویسی بزرگ هست که وقتی شنا بلد نباشی براحتی توش کم میشی. این که کدوم حوزه از برنامه نویسی برای شما خوبه کاملا بستگی به خودتون، یعنی علاقه و استعدادتون داره. هم برنامه نویسی اندروید میتونه خوب باشه و هم برنامه نویسی وب، هم برنامه نویسی پایگاه داه میتونه خوب باشه و هم برنامه نویسی دسکتاپ و… باید ببینید خودتون کدوم یک از اینها رو بیشتر دوست دارید. توی هر کدوم از حوزه های برنامه نویسی افراد موفق زیادی وجود دارند. پس نمیشه گفت کدوم بهتر هست.
با این حال باز اگه هنوز نمیدونید چه چیزی رو برای یادگیری انتخاب کنید پیشنهاد میکنیم زیاد سخت نگیرید. شروع کنید کم کم مسیر براتون روشن میشه. میتونید سراغ ترند تر ها برید مثل برنامه نویسی موبایل. در حال حاضر برنامه نویسی موبایل نسبت به بقیه بیشتر ترند هست. اما همون طور که گفتم هر کدوم دیگه از حوزه ها هم میتونید انتخاب کنید. اون چیزی که از این حرفها مهم تره اینه که آستین هاتون رو بالا بزنید و یادگیری رو شروع کنید.
بله خوشبختانه آموزشگاه ها و حتی دوره های آموزشی آنلاین زیادی وجود دارند که به زبان ساده و از صفر برنامه نویسی رو آموزش میدهند. البته مهم مدرس و نحوه آموزشش هست اما باز این خودتون هستید که باید تلاش کنید و با تمرین مهارت خودتون رو بالا ببرید.
امیدوارم تونسته باشم با پاسخم کمکتون کرده باشم. باز سوالی داشتید بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
برای یه نوجوون پونزده ساله چقد طول میکشه تا طراحی وب و برنامه نویسی اندرویدو فول بشه بتونه ازش کسب درامد کنه؟
ار اینکه سوالتون رو با ما در میون گذاشتید از شما متشکریم. خیلی خوبه که از این سن به دنبال یادگیری مهارت و ساخت آیندتون هستید. بهتون تبریک میگم. مدت زمان یادگیری مهارت های برنامه نویسی و طراحی سایت و غیره به عوامل مختلفی بستگی داره. مثل علاقه، پیش زمینه، میزان پشتکارتون و تمرینتون در روز، استعدادتون در یادگیری و … پس جواب این سوال برای هر فرد میتونه متفاوت باشه. اما بصورت کلی با روزی 5 ساعت تمرین برای یادگیری برنامه نویسی بعد حدود دوماه شما میتونید پروژه های اولیه رو بسازید و بعد از اون با تلاشتون باید مهارتتون رو بالا و بالاتر ببرید و بعد اون با انجام پروژه های بزرگتر درآمد کسب کنید.
منتها بد نیست این نکته هم بهتون بگم، اگه علاقه باشه بقیه موارد خیلی راحت تر از اون چیزی که فکر میکنید جلو میره. پس اگه به این کار علاقمند هستید آستین هاتون رو بالا بزنید و یادگیری رو شروع کنید.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کرده باشم. باز سوالی بود بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
با سلام من قبلا تو آژانس هوایی کار میکردم و ۱۲ سال سابقه داشتم ولی با بالا رفتن دلار مجبور به تعویض شغل شدم و الان کارمندم ولی میدونم کارمندی جز یک آب باریکه نقطه پرتاپی واسه من نداره و خیلی علاقه مند هستم به برنامه نویسی میخواستم بپرسم از جنابعالی برای سن من که ۳۳ سالم هست یکم دیر نشده تا بخواهم یادبگیرم و موفق بشم میدونم باید امید داشته باشم ولی هر شغلی یه سقف سنی داره ممنون میشم جواب بدهید
سلام
از این سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید از شما متشکریم. از اونجا که سوال شما احتمالا میتونه سوا خیی دوستانی که میخوان تغییر شغل بدهند، از دنیای کارمندی خداحافظی کنند یا به هر دلیلی برنامه نویسی رو میخوان به عنوان یک شغل جدید انتخاب کنند باشه، سعی میکنم کمی بیشتر توضیح بدهم. امیدوارم این پاسخ بتونه راهنمای خوبی براتون باشه.
حقیقت اینه یادگیری برنامه نویسی اگه علاقه پشتش باشه میتونه بسیار لذت بخش هم باشه. اما اگر صرفا برای بدست آوردن پول میخواین این مهارت رو کسب کنید با پس سختی هاش بربیان و پشتکار خوبی داشته باشید. خوشبختانه یادگیری برنامه نویسی محدودیت سنی نداره. هرچند همیشه پیشنهاد کردم اگه به برنامه نویسی علاقه مند هستید از هر سنی میتونید یادگیریش رو شروع کنید اما شاید حتی برای شما فرآیند یادگیری راحت تر هم باشه. چون احتمالا خیلی بتونید مسائل رو تحلیل و با الگوریتم ها کار کنید.
پیشنهاد میکنم اگه به این مهارت علاقه دارید و میخواهید درآینده به عنوان شغل از اون درآمد کسب کنید، ابتدا در کنار شغلی که دارید یادگیری اون رو شروع کنید. چند ماهی طول میکشه تا بتونید مهارت لازم رو کسب کنید. سعی کنید با انجام تمرین های مختلف مهارت خودتون رو بالا ببرید. بعد میتونید با مهارتی که کسب کردید پروژه های زیادی انجام بدید و از این مهارت درآمد کسب کنید و لذت ببرید.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم. باز هر سوالی بود بفرمایید، با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام خسته نباشید . ممنون از مطالب خوبتون .
میخواستم ک برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرم . اپلیکیشنی در مورد کتاب ها بنویسم . درامدش چطوره بنظرتون ؟
سلام
خیلی متشکریم. خوشحالیم که مطالب بادانش برای شما هم مفید بوده.
برنامه نویسی اندروید و ساخت اپلیکیشن های اندرویدی در حال حاضر یکی از پردرآمدترین حوزه های برنامه نویسی است. پس اگه به برنامه نویسی اندروید علاقه دارید حتما سراغش برید و یادگیری رو شروع کنید. منتها یک نکته مهم برای کسب درآمد از برنامه نویسی: لطفا درآمد رو در ابتدا اولویت قرار ندید و سعی کنید با تمرین و پشتکار مهارتتون رو هر روز بالاتر ببرید. چون ممکنه در ابتدا پروژه های درست کنید که زیاد مورد استقبال قرار نگیره و درآمد خیلی زیادی کسب نکنید. اما استمرار داشته باشید توی کارتون و مهارتون هر روز بالاتر ببرید و سعی کنید حرفه ای تر بشید. مطمئن درآمد فوق العاده ای در انتظار شماست. این موضوع برای هر اپلیکیشنی هم میتونه اتفاق بیوفته یعنی یک اپلیکیشن توسط یک مبتدی میتونه کم بفروشه و توسط یک حرفه ای زیاد. کافیه شروع کنید و توی کارتون استمرار داشته باشید.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
بی نهایت سپاسگزارم نه من علاقه دارم به برنامه نویسی چون همیشه از اینکه بتونم خودم خالق چیزی باشم لذت میبرم و فکر میکنم برنامه نویسی هم من و به اهدافی که دارم برسونه مخصوصا که تو محل کارم هم اینترنت هست هم وقت اضافی فکر کنم بتونم موفق بشم خیلی ممنونم که برای سوال بنده وقت گذاشتید 🙏🙏🙏🙏
خواهش میکنم. از ابراز لط و محبت شما هم متشکریم. مطمئن باشید و با علاقه و پشتکار خیلی زود به اهدافتون میرسید. پس آستین هاتون رو بالا بزنید و یادگیری رو شروع کنید.
به امید خدا خیلی زود بیان اینا و از موفقیت هاتون بگید.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام ممنون از پاسختون . ایا برای شروع اولیه احتیاج ب نیرو دارم . یا میتونم تک نفره کارم رو انجام بدم ؟
سلام. خواهش میکنم
در ابتدا باید برنامه نویسی اندروید رو یاد بگیرید و با تمرین سعی کنید مهارتتون رو بالاتر ببرید. بعد اگر نیاز شد میتوانید تیم هم تشکیل دهید و کارتون رو توسعه بدید. بنابراین تصمیم با خودتون هست هم میتونید به تنهایی کار رو جلو ببرید و هم بصورت تیمی. به امید موفقیت
سلام ممنون از پاسختون .
باید از کجا شروع کنم . از 0 تا ۱۰۰ برنامه نویسی رو از کجا اموزش ببینم . ممنون
سلام من 14سالمه و علاقه شدیدی به برنامه نویسی دارم چطوری میتونم برنامه نویس بشم
سلام
خیلی خوبه که از این سن میخواین به دنبال علاقتون برید. این علاقه باعث میشه یادگیری خیلی براتون راحت تر و لذت بخش بشه. کنار این علاقه، پشتکار هم باشه مطمئن باشید خیلی زود نتیجه تلاش هاتون رو میگیرید. برای شروع یادگیری برنامه نویسی پیشنهاد میکنم مقاله «چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ صفر تا صد آموزش برنامه نویسی» رو مطالعه کنید. ما توی این مقاله به زبان ساده هر آنچه برای شروع یادگیری برنامه نویسی نیاز هست رو توضیح دادیم. پس اگر واقعا برای برنامه نویس شدن آماده اید، آستین هاتون رو بالا بزنید و یادگیری رو شروع کنید.
توی مسیر یادگیری استمرار داشته باشید. با تمرین و تمرین و تمرین مهارتتون رو هر روز بالاتر ببرید. آرزوی موفقیت داریم برای شما و از همراهیتون با بادانش متشکریم. تیم بادانش هم در کنار شماست هر کجا سوالی داشتید بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
باسلام و خسته نباشید
بنده ۲۲ سال دارم و دانشجو کارشناسی نرم افزار هستم
خیلی علاقه مند ب طراحی اپ و سایت هستم و html css js javascript تاحدودی بلدم .
ولی از وقتی دیدم درامد انچنانی نداره یکم دلسرد شدم.
بنظر شما میشه پیشرفت خوبی داشت تو این حوزه یا خیر؟
سلام
متشکرم. از اینکه سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید از شما متشکریم.
بدون هیچ چون و چرا برید سراغ علاقتون. مطمئن باشید اگه همراه این علاقه تو کارتون پشتکار داشته باشید خیلی زود نتایج تلاش هاتون شما رو شگفت زده میکنه. فقط باید استمرار داشته باشید. کی گفت طراحی سایت درآمد نداره؟ از قضا یکی از پردرآمدترین مشاغل اینترنتی سال 1399 همین طراحی سایت هست. خیلی ها امسال به تصمیم دارند کسب و کارهاشون رو اینترنتی کنند. این یعنی یک بازار خیی بزرگ. کافی با تمرین مهارت خودتون رو هر روز بالاتر ببرید. مهارت خودتون رو ارائه بدید و جلوی دید بازار هدف قرار بدید. خودتون رو یک متخصص تو کارتون معرفی کنید. بعد میبینید که از علاقه تون براحتی دارید پول بدست میارید. توی مسیر بادانش همراه شماست. باز هر سوالی داشتید بفرمایید، با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام خسته نباشید بنده برنامه نویسی اندروید هستم و خیلی دوست دارم اپلیکیشن طراحی کنم و در کافه بازار مایکت و … قرار بدم ولی مشکل اصلی ایده هست دانش به دست میاد ولی که بهش ازش درامد کسب کرد خیلی سخت هست
خب واسه ایده چیکارکنیم؟
سلام
از اینکه سوالتون رو با بادانش در میون گذاشتید از شما متشکرم. این سوال احتمالا سوال خیلی دوستان دیگه ای که تازه میخواهند وارد دنیای برنامه نویسی و کسب درآمد از اون بشوند هست. مشکل نداشتن ایده برای خیلی از برنامه نویس ها پیش میاد و این موضوع که ایده ای برای انجام کار ندارند حتی باعث میشه تا کاری انجام ندهند. ما در مقاله «7 ایده ناب ساخت اپلیکیشن جدید و پردرآمد» ایده هایی رو برای طراحی یک اپلیکیشن پردرآمد نوشتیم که پیشنهاد میکنم حتما اون رو مطالعه کنید.
درسته که یک ایده خوب میتونه برای کسب درآمد خیلی راه گشا باشه، اما حقیقت اینه که اکثر برنامه نویس ها توی این قضیه ایده خیلی سخت گیری میکنند و همین هم باعث میشه تا یکی از بیرون پیدا شه و برنامه نویس رو برای اجرای ایده خودش استخدام کنه. پس باید مواظب باشید زیاد سخت نکنید کار رو. خوب به اطرفتون نگاه کنید پر از ایده هست. حتی میتونید از ایده های دیگران استفاده کنید و نمونه بهتری از اون رو پیاده سازی کنید. امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم. باز سوالی داشتید بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسر موفقیت
میشه در خصوص اینکه یک اپلیکیشن رایگان با ایکس مقدار نصب فعال ، چقدر میتونه میانگین درامد تبلیغاتی از سرویس های تبلیغاتی داشته باشه.
سوال خوبی مطرح کردید. ون یکی از دغدغه های توسعه دهنده اپلیکیشن هم نحوه کسب درآمد از طریق اپلیکیشن رایگانشون هست اجازه بدید قبلش یک توضیح در این مورد بدم. وقتی یک اپلیکیشن رایگان ارائه میشه شاید به ظاهر درآمدی نداشته اما همین رایگان بودن یک مزیت برای تعداد نصب بیشتر توسط کاربران هست. همین کاربران رایگان هم میتونند یک منبع درآمد برای اپلیکیشن باشند. چطور؟ با نمایش تبلیغات. شرکت های زیادی هستند که مایلند محصولات و خدماتشون رو در اپلیکیشن های موبایل تبلیغ کنند. هرچه تعداد کاربران یک اپلیکیشن بیشتر بشه قطعا درآمد بیشتر کسب میکنند.
اما حالا چطوری میزان درآمد شما از طریق تبلیغات محاسبه میشه. حالت های مختلفی برای این موضوع مطرح هست اما در ایران معمولا به شکل CPC یعنی هزینه به ازای کلیک و یا CPM هزینه به ازای نمایش محاسبه میشه. البته گاهی CPI یعنی هزینه به ازای هر نصب و CPO هزینه به ازای هر سفارش هم استفاده میشه.
خب بیان با یک مثال ساده ترش کنیم. شما یک اپ رایگان دارید که حدود 20هزار کاربر فعال دارد. یک بنر تبلیغاتی بصورت CPC و به طور مثال با هزینه هر کلیک 200تومان گذاشته اید. فرض کنید 5درصد کاربران شما یعنی تنها 1000نفر روی این بنر در روز کلیک کند. اون موقع شما روزی 1000 * 200 = 200000 دویست هزار تومان از این طریق درامد خواهید داشت
حالا بیایید بصورت CPM حساب کنیم. فرض کنید به ازای هر هزار نمایش 5000 تومان قرارداد بسته اید. 20هزار کاربر فعال در روز دارید بطور میانگین 1.7 مرتبه به اپلیکیشن شما سر میزنند یعنی حدودا 34000 مرتبه نمایس در روز دارید. حالا کافی است به ازای هر هزار نمایش درآمد خود را حساب کنید 34 * 5000 = 170000 یعنی صدوهفتاد هزار تومان در روز.
به همین شکل میتونید بقیه رو هم حساب کنید. امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم. باز سوالی داشتید بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام من 17سالمه و میخوام از پایه شروع کنم برنامه نویسی ربطی به هک هم داره بعد میشه بگین من باید الان کلاس کامپیتر برم یا ن
سلام
تبریک میگم خیلی خوبه که از سن میخواهید به دنبا علاقتون برید. هک رو برای آسیب رساندن به دیگران به هیچ عنوان توضیه نمیکنیم اما اگر برای افزایش امنیت سیستم ها میخواهید هک رو یاد بگیرید به زبان های برنامه نویسی مختلفی با توجه به پروژه تان استفاده می شود. مثل C، C++، جاوا، پایتون و … که بستگی به حوزه کاریتون داره.
برای یادگیری برنامه روش های مختلفی وجود داره که ما قبلا اونها رو بررسی کردیم و مزایا و معایب هر کدوم گفتیم. پیشنهاد میکنم مقاله «بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی» رو مطالعه کنید. باز سوای داشتید بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام
واقعا از مطالبی که گذاشتین نهایت استفاده رو بردم.
می خواستم بدونم من الان 18 سالمه ودر برنامه نویسی اندروید تقریبا صفرم و می خوام شروع کنم قصد دارم اول لغات کاربردی اینگلیس بعد الگوریتم و فلوچارت رو یاد بگیرم و بعد شروع به یادگیری جاوا و بعد شروع به یاد گیری اندروید استدیو کنم .
می خواستم بدونم به نظرتون راهی که انتخاب کردم به نظرتون درسته یا نه ؟
سوال دیگم اینکه اگه روزی 2 تا 3 ساعت وقت بزارم چقدر می تونم پیشرفت کنم یعنی تا کی زمان می بره که وارد صنعتش بشم و کسب در امد کنم.
سلام
خیلی ممنون. نظر طف شماست. خوشحالیم که مطالب بادانش برای شما هم مفید بوده است.
در مورد سوال اولتون، همین که در مورد تحقیق هم میکنید یعنی تو مسیر درستی قرار دارید. مسیری رو هم که انتخاب کردید کاملا درست است. حاا کافیه آستین هاتون رو بالا بزنید و یادگیری رو شروع کنید.
در مورد سوال دومتون هم بستگی به عوامل مختلفی مثل استعداد، علاقه، روش یادگیری و … دارد. ولی بصورت کلی با روی دو تا سه ساعت تمرین تقریبا بعد از دو سه ماه مفاهیم کلی دستتون میاد بعد از اون باید با تمرین مهارت خودتون رو بالا ببرید. و بعد شروع کنید به انجام پروژه های مختلف و در نهایت کسب درآمد.
امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم. باز سوالی بود بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام آقای سمامی عزیز
سایتتون فوق العاده خوبه مقالاتتون عالی و بروز هستن …. خیلی از سایت ها متاسفانه بروز نیستن و این بارِ علمی شما رو نشون میده ازتون ممنونم و درخواست دارم که مطالب رو همین طور بروز نگهدارید ، چون همونطور که خودتون قبلا گفتید برای پیشرفت نیاز به مقالات بروز در سطح جهانی هست که البته ترجمه و درک اونها مشکله
شاید باورتون نشه ولی من با دوساعت خوندن مقالات شما یک اشراف نسبی به مقدمات و اصطلاحات پیدا کردم ، به امید خدا امروز میخوام شروع کنم.
ولی لطف میکنین چنتا سایت ایرانی و خارجی خوب در زمینه آموزش معرفی کنین؟ سایت فرادرس سایت خوبیه؟
سلام
از ابزار لطف و محبت شما خیلی خیلی ممنونم. خدا رو شکر. خیلی خوشحالم که مقالات بادانش برای شما هم مفید بوده است. ما در بادانش تمام تلاشمون رو میکنیم تا بهترین مقالات و آموزش ها رو برای شما خوبان فراهم بیاریم. این نظرات و انرژی های مثبت شما باعث میشه تا با انگیزه بیشتری کارمون رو دنبال کنیم.
سایت های ایرانی و خارجی زیادی در حوزه آموزش برنامه نویسی وجود دارد که با توجه به زبان برنامه نویسی و حوزه کاری تون میتونید از آنها استفاده کنید. فرادرس هم منبع خوبی است و مدرسان را گزینش میکند. منتها پیشنهاد میکنم هیج موقع به دانش یک مدرس یا آنچه در یک دوره یاد میگیرید اکتفا نکنید. پیوسته به دنبال یادگیری باشید. یکی از بهترین منابع آموزشی رایگان فیلم های یوتیوب است.
امیدوارم تونسته باشم راهنمایی تون کرده باشم. باز سوالی بود بفرمایید با افتخار آماده پاسخگوییی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
استیو جابز بزرگ و لری پیچ و سرگی برین و ایلان ماسک که به گفته خودش با برنامه نویسی به این مقام رسیده
عالی
متشکررررررررررررررررررررررررررررررم از شما
ماهم از انرژی مثبت و همراهیتون با بادانش بسیار متشکریم. خوشحالیم که مقالات بادانش برای شما هم مفید بوده است.