بادانشبادانش
  • صفحه اصلی
  • محصولات
  • مقالات
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • عضویت ورود


    Google

    ورود با حساب کاربری سایت شما

    Google

    رمز عبوررا فراموش کرده اید؟

    هنوز عضو نیستید؟همین حالا عضو شو!

    • سبد خرید

      0
    • شروع کنید
    • صفحه اصلی
    • محصولات
    • مقالات
    • درباره ما
    • تماس با ما

    برنامه نویسی

      صفحه اصلی » وبلاگ بادانش » برنامه نویسی » چگونه یک برنامه نویس حرفه ای شویم؟ راهنمای کامل
    چگونه یک برنامه نویس حرفه ای شویم؟ راهنمای کامل سایت بادانش

    چگونه یک برنامه نویس حرفه ای شویم؟ راهنمای کامل

    • ارسال شده توسط مرتضی سمامی
    • دسته بندی برنامه نویسی
    • نظرات ۴ دیدگاه ها

    برنامه نویسی یکی از برترین و پردرآمدترین مشاغل دنیا است، در آن شکی نیست. علاوه بر آن برنامه نویسان بزرگ توانسته اند دنیا را تغییر دهند و با برنامه هایشان زندگی را برای انسان ها راحت تر کنند. پس چه شغلی بهتر از برنامه نویسی که هم بسیار معتبر است، هم درآمد بسیار خوبی دارد و هم می تواند موجب کمک به دیگران شود.

    احتمالا شما هم میخواهید یک برنامه نویس حرفه ای شوید. تبریک میگم به جای درستی آمدید. ما در این مقاله قصد داریم تمام آنچه برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای لازم است را مورد بررسی قرار دهیم. پس راحت باشید و از قدم گذاشتن در دنیای حرفه ای برنامه نویسی لذت ببرید.

     

    اگر شما میخواهید تازه وارد دنیای برنامه نویسی شوید پیشنهاد میکنیم ابتدا پست «چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟» را مطالعه کنید و بعد به سراغ ادامه این مقاله بروید.

     

    ابتدا علاقه بعد پول

    یکی از اشتباهات رایج در انتخاب برنامه نویسی به عنوان شغل این است که افراد صرفا برای کسب درآمد به سراغ آن می روند. در ابتدا ببینید چقدر به برنامه نویسی علاقه مند هستید؟ برنامه نویسی یک حرفه پر چالش است و به تلاش برای حرفه ای شدن در آن نیاز است. با خودتان صادق باشید. حاضرید تلاش کنید تا به خوبی در آن مهارت کسب کتید؟ البته باید بگویم این چالش ها برای علاقه مندان به برنامه نویسی بسیار لذت بخش هستند. چون در طول انجام کارT نتایج تلاش هایتان را می بینید.

    برای کسب درآمد از برنامه نویسی باید ابتدا در آن حرفه ای شوید و برای حرفه ای شدن در برنامه نویسی بهتر است به آن علاقه مند باشید به عبارت دیگر اگر به برنامه نویسی علاقه مند باشید مسیر پردرآمدی پیش رو شماست اما اگر بخاطر پول میخواهید برنامه نویس شوید مسیر سختی را پیش رو خواهید داشت.

    اگر تصمیم تان برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای جدی است و با علاقه میخواهید در این مسیر گام بردارید، مسیر پیش رو بسیار روشن است و در آینده نزدیک از یک شغل معتبر و پردرآمد لذت خواهید برد. حالا باید تلاش کنید تا مهارتتان را افزایش دهید. خیالتان راحت، بادانش در کنار شماست و از شما حمایت می کند.

     

    یک زمینه را انتخاب کنید و جلو بروید

    شاید قبلا این جمله را در مورد علم شنیدید: « به جای اینکه یک دریا باشید به عمق یک وجب، یک چاه باشید به عمق صد متر ». دقیقا این موضوع برای حرفه ای شدن در برنامه نویسی هم وجود دارد. برنامه نویسی یک دنیای گسترده است و شاخه های زیادی دارد (از برنامه نویسی اپلیکیشن های موبایل، طراحی سایت تا برنامه نویسی بازی های کامپیوتری). لازم نیست در همه زمینه ها مهارت داشته باشید. یک زمینه را بر اساس علاقه تان انتخاب کنید و سعی کنید با تلاش در آن متخصص شوید. زمینه های مهم برنامه نویسی شامل موارد زیر می شود:

    • برنامه نویسی تحت موبایل (شامل اندروید و IOS)
    • برنامه نویسی تحت وب (شامل بک اند (پس زمینه سایت) و فرانت اند(ظاهر سایت))
    • برنامه نویسی تحت دسکتاپ (شامل نرم افزارهای کاربردی تحت ویندوز و …)

     

    حالا باید انتخاب کنید در کدام یک از زمینه های برنامه نویسی می خواهید فعالیت کنید. اگر زمینه ای که انتخاب کردید، به آن علاقه مند باشید و از کار باهاش لذت ببرید و تلاش کنید در آن زمینه متخصص باشید، قطعا مسیر درست موفقیت را انتخاب کرید و به راحتی یک برنامه نویس حرفه ای خواهید شد و از نتایج آن لذت خواهید برد.

     

    درست برنامه نویسی را یاد بگیرید، کدها را حفظ نکنید

    اگر الان شما یک برنامه نویس حرفه ای نیستید مهم نیست، همین که تصمیم گرفته اید تا یک برنامه نویس حرفه ای شوید خودش یک گام طلایی است. همان طور که می دانید برنامه نویسی یک علم است و شما باید آن را کسب کنید و بعد از آن با تمرین، مهارت خود را بالا ببرید.

    حفظ کردن کدها از روی کتاب و یا اینترنت نمی تواند از شما یک برنامه نویس حرفه ای بسازد. کدهای برنامه نویسی در واقع زبان مشترک بین برنامه نویس و کامپیوتر هستند پس سعی کنید کدها را متوجه شوید. اگر در ابتدای راه هستید احتمالا کمی برایتان کنگ باشد اما همین که تلاش کنید تا آنها را درک کنید کم کم کدها برایتان معنی دار می شوند.

    یادتان باشد برنامه نویسی صرفا کد نویسی نیست. تحلیل نیازها و درک الگوریتم ها و یافتن راه حل برای مسایل و… از جمله موارد مهم در کنار کدنویسی هستند. به عبارت ساده تر وقتی در برنامه نویسی با یک مسئله روبرو می شوید، در ابتدا باید نیازهای آن را درک کنید و به دنبال راه حل برای آنها بگردید؛ بعد از آن با یک زبان برنامه نویسی آنها را به کد تبدیل کرده و پیاده سازی کنید.

     

    روش صحیح یادگیری برنامه نویسی را انتخاب کنید

    راه های زیادی برای کسب دانش برنامه نویسی وجود دارد. شما میتوانید از طریق مطالعه کتاب های برنامه نویسی، جستجو در اینترنت، سایت های مرجع برنامه نویسی، رفتن به کلاس های برنامه نویسی و تماشای ویدیوهای آموزشی برنامه نویسی را یاد بگیرید.

    کدام روش، بهترین است؟ شاید آسان ترین و لذت بخش ترین شیوه یادگیری دیدن فیلم های کوتاه باشد. اما نیازی به دیدن تمام فیلم ها نیست، در ابتدا دنبال اصول پایه و آنچه که در انجام یک پروژه برنامه نویسی به آن نیاز دارید باشید. بله پروژه! برای یادگیری بهتر و آسان تر و لذت بخش تر باید برای خود پروژه تعریف کنید و در طول انجام پروژه، برنامه نویسی را یاد بگیرید.

    روشی که برای یادگیری برنامه نویسی انتخاب میکنید بسیار مهم است اما مهم تر از آن محتوایی است که برای یادگیری انتخاب میکنید. آموزش های پروژه محور کمک میکنند تا درک بهتری از نیازها یک پروژه واقعی داشته باشید و در کنار آن برنامه نویسی را یاد می گیرید. ما در این راه شما را همراهی خواهیم کرد و بهترین آموزش های ویدیویی پروژه محور را برای شما عزیزان فراهم کرده ایم.

     

    تمرین و انجام پروژه

    کسب دانش برنامه نویسی و دیدن فیلم های آموزشی، شروع کار است و شما باید با تمرین و انجام پروژه های مختلف مهارت خود را در برنامه نویسی بالا ببرید. در انجام هر پروژه شما تجربه ای بدست می آورید که این تجربه ها در کنار هم شما را به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل می کند. از پروژه های ساده شروع کنید، مهم نیست قبلا افرادی این پروژه ها را انجام داده اند. شما نیز آنها را به سبک خودتان انجام دهید و یا آنها را تکمیل و بهتر کنید. اگر پروژه ای در ذهن ندارید و یا به دنبال لیستی از پروزه های مناسب برای کسب تجربه می گردید، تیم آسایاد لیستی از پروژه های برنامه نویسی را برای شما تهیه کرده که می توانید آنها را مشاهده و انجام دهید.

     

    خلاق و کنجکاو باشید

    در انجام پروژه ها همیشه به دنبال روش جدید و بهتر باشید و سعی کنید کارها را ساده تر کنید. کنجکاو باشید و خودتان را محدود به دانش تان نکنید و مرتبا جستجو کنید. برنامه نویسان حرفه ای هرگز خود را محدود به دانش شان نمی کنند و همواره به دنبال ارتقا دانش خود هستند. هدف از انجام پروزه ها نیز همین است.

     

    مانند برنامه نویس های حرفه ای فکر کنید

    پروژه های زیادی انجام شده و شاید فکر کنید که دیگر هیچ پروژه تازه ای برای انجام نیست، اما یک برنامه نویس حرفه ای هرگز اینطور فکر نمی کند. به اطرافتان نگاه کنید، نیاز ها را پیدا کنید و یک ایده جدید را پرورش دهید. مهم نیست ایده تان به چه اندازه بزرگ است. روی ایده تان وقت بگذارید و سعی کنید آن را به انجام برسانید و بعد کم کم آن را گسترش دهید. به عنوان مثال به نرم افزار ورد نگاه کنید، شاید در ابتدا ایده این بود که بتوان کاراکتری را از روی کی بورد وارد کامپیوتر نمود و بعد اینقدر این نرم افزار گسترش یافت که اکنون به عنوان محبوب ترین واژه پرداز است. مثالهای این چنینی بی شمار است.

     

    مشکلات پیش رو

    تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای مستلزم تلاش است. ممکن است وسط کار خسته شوید و یا دیگران را ببینید از شما سبقت گرفته اند و ناامیدانه بکار ادامه دهید. اما پیشنهاد می کنم با انگیزه کار را دنبال کنید و تلاش کنید. زیرا هرچه بیشتر تلاش کنید به موفقیت های بیشتری دست خواهید یافت و از برنامه نویسی لذت خواهید برد.

     

    از اینکه این مطلب را تا پایان خواندید از شما متشکرم. امیدوارم این مقاله برای شما مفید بوده باشد. اینجا نقطه ای برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس حرفه ای است. تیم بادانش نیز در طی این مسیر همراه شماست و از شما حمایت می کند. پس لطفا راحت باشید و از یادگیری لذت ببرید. با افتخار پاسخگوی تمامی سوالات شما عزیزان هستیم.

    [تعداد: 16    میانگین: 4.6/5]
    مرتضی سمامی

    ممکن است همچنین دوست داشته باشید

    about kotlin android programing language
    همه چیز درباره کاتلین؛ زبان برنامه نویسی اندروید
    10 نوامبر, 2019
    best-program-language-to-learn-2020
    بهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار ایران
    8 نوامبر, 2019
    programming tutorial for beginners
    آموزش برنامه نویسی برای تازه کارها به زبان ساده
    6 نوامبر, 2019

      4 نظر

    1. علي
      5 اکتبر
      پاسخ

      سلام من هیچی بلد نیستم ولی میخوام شروع کنم ،سایتی ،جایی هست که من رایگان شروع کنم

      • مرتضی سمامی
        5 اکتبر
        پاسخ

        سلام
        همین که سوالتون رو مطرح کردید و برای شروع ابراز تمایل کردید یعنی در مسیر یادگیری قرار گرفتید و این خیلی برای شروع خیلی خوبه.
        بله تا دلتون بخواد آموزش های رایگان برای شروع یادگیری برنامه نویسی هست. یکی از اونها سایت http://www.w3schools.com هست که برای شروع عالیه و همه چیز رو به زبان ساده و با مثال توضیح داده.
        البته پیشنهاد میکنم حتما مقالات «چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ صفر تا صد و به زبان ساده» و «راهنمای جامع برنامه نویس شدن! به زبان ساده» رو هم مطالعه کنی تا با دانش بیشتری مسر رو ادامه بدی. توی مسیر یادگیری کنجکاو و علاقه مند باش تا یادگیری برات آسون بشه.
        بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت

    2. M.H.DD
      15 می
      پاسخ

      سلام وقت بخیر ببخشید من زبان C#شروع کردم ولی در تمرین هایم نمیدونم از چه کد هایی باید استفاده کنم و اصولی متوجه نمیشم راهنماییم کنید خواهشن

      • مرتضی سمامی
        11 ژوئن
        پاسخ

        سلام
        از اینکه سوالتون رو بادانش در میون گذاشتید از شما متشکریم. برای یادگیری بهتر سی شارپ بهتر است با انجام تمرین های ساده و پیاده سازی اونها یادگیری رو دنبال کنید. برای اجرای این تمرین ها و نوشتن اونها با سی شارپ، یکی از قدرتمندین ترین ابزارهای برنامه نویسی یعنی ویژال استودیو در اختیار شماست. حتما ویژال استودیو رو نصب کنید و به کمک اون یادگیری رو جلو ببرید.
        همچنین شما میتونید برای یادگیری سی شارپ از دوره « آموزش برنامه نویسی سی شارپ به زبان ساده و پروژه محور » که همه چیز رو از صفر و به زباده ساده در آن توضیح داده ایم استفاده کنید.

        باز سوالی بود بفرمایید با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.

    نظر بدهید لغو پاسخ

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    جستجو

    آخرین مطالب بادانش

    • 20 ایده کار در خانه برای شروع کسب درآمد در منزل با مثال های واقعی ایرانی20 ایده کار در خانه برای شروع کسب درآمد در منزل با مثال های واقعی ایرا…
    • کسب و کار اینترنتی با درآمد عالی در ایران در سال 139913 کسب و کار اینترنتی با درآمد عالی در سال 1399
    • همه چیز درباره کاتلین، زبان برنامه نویسی اندرویدهمه چیز درباره کاتلین؛ زبان برنامه نویسی اندروید
    • بهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای یادگیری باتوجه به بازار کار ایرانبهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار …
    • آموزش برنامه نویسی برای تازه کارها به زبان سادهآموزش برنامه نویسی برای تازه کارها به زبان ساده
    • برای موفق شدن از کجا شروع کنیم؟برای موفق شدن از کجا شروع کنیم؟
    • 15 ویژگی مهم در خرید هاست خوب برای راه اندازی سایت15 ویژگی مهم در خرید هاست خوب برای راه اندازی سایت
    • بهترین هاست ایران - معرفی بهترین شرکت های هاستینگ سال 98بررسی بهترین شرکت های هاستینگ ایران 98 (خرید بهترین هاست برای سایت)
    • بررسی روش های کسب درآمد اینترنتیبررسی روش کسب درآمد اینترنتی + مثال های واقعی ایرانی
    • چگونه کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنیم؟ کسب درآمد از اینترنتچگونه کسب و کار اینترنتی خود را راه اندازی کنیم؟ 7 مرحله تا کسب درآمد …
    • چگونه روی خودم سرمایه گذاری کنم تا موفق بشمچگونه روی خودم سرمایه گذاری کنم تا موفق بشم
    • ویژگی های بهترین لپ تاپ های مناسب برنامه نویسی 2019ویژگی های بهترین لپ تاپ های مناسب برنامه نویسی 2019
    • راهنمای جامع برنامه نویس شدن! به زبان سادهراهنمای جامع برنامه نویس شدن! به زبان ساده
    • چگونه یک خودساخته موفق شویم؟ 15 کاری که برای موفقیت باید انجام دهیدچگونه یک خودساخته موفق شویم؟ 15 کاری که برای موفقیت باید انجام دهید
    • همه چیز در مورد زبان برنامه نویسی پایتون . چرا باید پایتون را یاد بگیریم؟همه چیز در مورد زبان برنامه نویسی پایتون
    • چگونه برنامه نویسی پایتون را یاد بگیریم؟چگونه برنامه نویسی پایتون را یاد بگیریم؟
    • بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی کدام است؟بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی کدام است؟
    • ایده های جالب و ناب ساخت اپلیکیشن جدید و پردرآمد7 ایده ناب ساخت اپلیکیشن جدید و پردرآمد
    • چرا باید برنامه نویسی اندروید را یاد بگیریم؟چرا باید برنامه نویسی اندروید را یاد بگیریم؟
    • نقطه شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید به زبان ساده - بادانشنقطه شروع یادگیری برنامه نویسی اندروید به زبان ساده
    • چگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ (راهنمای کامل و به زبان ساده) - بادانشچگونه برنامه نویسی را شروع کنیم؟ صفر تا صد آموزش برنامه نویسی
    • حل تمرین کتاب برنامه نویسی به زبان C++ جعفرنژاد قمیدانلود رایگان حل تمرین های کتاب c++ جعفرنژاد قمی +50 تمرین
    • آموزش برنامه نویسی سی شارپ به زبان ساده ؛نقطه شروع یادگیریآموزش برنامه نویسی سی شارپ به زبان ساده و بصورت پروژه محور
    • همه چیز درباره C#؛ چرا برنامه نویسی سی شاپ را یاد بگیرم؟ سایت بادانشهمه چیز درباره C#؛ چرا برنامه نویسی سی شاپ را یاد بگیرم؟
    • بهترین زبان برنامه نویسی برای یادگیری سایت بادانشبهترین زبان برنامه نویسی 2019 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار …
    • دیجیتال مارکتینگ چیست؟ راهنمای گام به گام و به زبان ساده - بادانشدیجیتال مارکتینگ چیست؟ راهنمای گام به گام و به زبان ساده
    • بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید با مثال های واقعی سایت بادانشبررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید 2019 + مثالهای واقعی
    • پول کجاست؟ چگونه ثروتمند شویم بادانشپول کجاست؟ رازهایی که ثروتمندان به شما نمیگویند

    محبوب ترین نوشته ها

    • چگونه روی خودم سرمایه گذاری کنم تا موفق بشم چگونه روی خودم سرمایه گذاری کنم تا موفق بشم
    • بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید با مثال های واقعی سایت بادانش بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید 2019 + مثالهای واقعی
    • کسب و کار اینترنتی با درآمد عالی در ایران در سال 1399 13 کسب و کار اینترنتی با درآمد عالی در سال 1399
    • حل تمرین کتاب برنامه نویسی به زبان C++ جعفرنژاد قمی دانلود رایگان حل تمرین های کتاب c++ جعفرنژاد قمی +50 تمرین
    • بهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای یادگیری باتوجه به بازار کار ایران بهترین زبان برنامه نویسی 2020 برای شروع یادگیری، با توجه به بازار کار ایران
    پاسخگوی سوالات، انتقادات و پیشنهادات شما هستیم.

    info@badanesh.com

    info@badanesh.com

    تمامی حقوق برای این سایت محفوظ می باشد.