7 ایده ناب ساخت اپلیکیشن جدید و پردرآمد
اگر شما هم دنبال ایده های ناب و خلاقانه برای ساخت اپلیکیشن پردرآمد هستید و میخواهید یک اپلیکیشن جدید رو با یک ایده عالی بسازید پیشنهاد میکنم حتما این مقاله رو مطالعه کنید، چون در این مقاله ما 7 ایده جدید ساخت اپلیکیشن رو پیشنهاد می دهیم. ایده هایی که می تونند موجب ساخت یک اپلیکیشن حرفه ای و پردرآمد توسط شما بشوند و زندگی شما رو از این رو به اون رو کنند، چون ما در «بررسی درآمد برنامه نویسان ایرانی اندروید» با واقعیت های عجیب و درآمدهای میلیونی توسعه دهندگان اپلیکیشن های موبایل مواجه شدیم. بخت با شما یاره. پس با ما همراه باشید.
نکته بسیار مهم قبل از مطالعه ایده های ساخت اپلیکیشن
اصلا مهم نیست قبل از شما کسی ایده ای رو پیاده سازی کرده یا نه. شما به سبک خودتان و به بهترین شکل ایده ها رو پیاده سازی کنید و اون رو تبدیل به یک اپلیکیشن فوق العاده کنید. اونچه از خود ایده ها مهم تر است نحوه پیاده سازی اونهاست. از اینجا به بعد کافیه که فقط خودتان بخواهید.
-
ایده ساخت اپلیکیشن پردرآمد طراحی دکوراسیون داخلی مجازی
تعداد زیادی شرکت دکوراسیون داخلی وجود دارند که بدون شک میتونند خریدار این اپلیکیشن باشند چون با ساخت این اپلیکیشن حرفه ای میتونند مشتریانشون رو عاشق خودشون کنند. فکر کنید یک اپلیکیشن داشته باشیم که وقتی تصویر یک اتاق رو بهش میدیم به راحتی بتونیم از طریق گوشی یا تبلتمون به صورت مجازی دکوراسیون داخلی منزل را تغییر بدید. از تغییر رنگ دیوارها، تنظیم نور، اضافه یا حذف کردن پرده ها، مبلمان و غیره رو میتونید توی این اپلیکیشن بیارید. این یک ایده عالی هست که میتونید ازش یک اپلیکیشن پردرآمد بسازید. شرکت های دکورسیون داخلی، فروشگاه های مبل و مثل اینها بازارهای هدف خوبی برای این اپلیکیشن هستند.
در طراحی این اپلیکیشن از فناوری واقعیت افزوده (Augmented Reality) استفاده کنید. کمی بیشتر روی این ایده فکر کنید و از این ایده یک اپلیکیشن فوق العاده بسازید.
-
ایده ساخت اپلیکیشن حرفه ای مترجم تصویری انگلیسی
جای این اپلیکیشن در ایران واقعا خالیه. متن های انگلیسی همه جا هستند و افراد زیادی در ترجمه آن مشکل دارند. با این اپلیکیشن میتونید هم به افراد زیادی کمک کنید و هم درآمد فوق العاده ای کسب کنید. در حال حاضر از دیکشنری های عادی که متن رو در اون وارد میکنیم استفاده میشه. یک ایده ناب و خلاقانه برای این نیاز، ساخت اپلیکیشن حرفه ای و پرطرفدار مترجم تصویری خواهد بود. یعنی یک اپلیکیشن باشه که وقتی دوربین موبایل رو روی متن میگیری، ترجمه متن رو بهت نشون بده. وای فوق العادست. شاید این ایده تو کشورهای دیگه پیاده سازی شده باشه اما من هنوز نمونه فارسی اون رو ندیدم.
یعنی اگر همچین اپلیکیشنی برای ما ایرانی ها وجود داشت مطمئنا من جزء اولین نفرها بودم که اون رو خریداری میکردم. مطمئن باشید اگر این اپلیکیشن خوب ساخته شه همون روزهای اول میلیون ها نفر از دانش آموزش ها، دانشجوها و … اون رو دانلود خواهند کرد و میتونید از این اپلیکیشن پرطرفدار پول خیلی خوبی بدست بیارید.
-
ایده ساخت اپلیکیشن ناب قصه های صوتی برای کودکان
قرار دادن کودکان به عنوان بازار هدف یک اپلیکیشن به خودی خود ایده جالبی است. حالا فکر کنید اپلیکیشنی تولید کنید که در آن هر بار قصه های زیبا و با صوت دلنشین رو برای شنیدن کودکان قبل از خواب قرار دهید. اینطوری هم خدمت بزرگی به پدر و مادرها کرده اید و هم دنیای کودکان رو قشنگ تر. درآمد خوبی هم از طریق این اپلیکیشن ناب می تونید به دست بیاورید. کافیه روی این ایده کمی بیشتر فکر کنید و اون رو گسترش بدید.
-
ایده ساخت اپلیکیشن ناب کمک به مادران به وسیله صدای نوزاد
همان طور که می دونید نوزادان تا مدتی قادر به حرف زدن نیستند و برای اعلام هر نیاز یا مشکلشون به یک شکل خاص گریه میکنند بطوری که اگر کسی این نوع گریه را بشناسد به راحتی می تونه متوجه مشکل نوزاد بشه و بگه بچه به چه چیزی نیاز داره. تشخیص نیازهای بچه از گریه هاش، یکی از مشکلات پدر و مادرهایی که تازه صاحب فرزند شده اند. حالا تصور کنید اپلیکیشنی باشه که با دادن صدای گریه بچه به عنوان ورودی، بگه بچه به چیزی نیاز داره (گشنشه، دستشویی داره، مریضه یا درد داره و …).
اینطوری هم به خیلی از پدر و مادرها کمک کردیم و هم به اون بچه ی کوچولو. اپلیکیشن جالبی میتونه باشه، خیلی از پدر و مادرها هم بهش نیاز دارند. میتونید از پزشک ها برای پیاده سازی اپلیکیشن این ایده کمک بگیرید.
-
ایده ساخت اپلیکیشن حرفه ای پیش بینی مسابقات فوتبال
فوتبال پرطرفدارترین رشته ورزشی در سراسر دنیا است. ایده ساخت یک اپلیکیشن پیش بینی مسابقات فوتبال که افراد مختلف در آن نتایج مسابقات فوتبال را پیش بینی کنند. ایده جدیدی نیست، اما در ایران هنوز شانس زیادی برای موفقیت این ایده با توجه به محبوبیت فوتبال و علاقه مخاطبان به پیش بینی وجود دارد.
نکته: قبل از پیاده سازی فیسبوک، ایده شبکه های اجتماعی مطرح شده بود حتی شبکه اجتماعی MySpace پیاده سازی شده بود اما فیسبوک این ایده را بهتر پیاده سازی و ارائه کرد و اکنون میلیاردها دلار از این ایده درآمد دارد.
-
ایده ساخت اپلیکیشن ناب و پردرآمد کتاب های ترجمه شده ایرانی برای بازار جهانی
خوشبختانه ایران که از منظر فرهنگ و تمدن پیشنه غنی داره و صدها کتاب از بزرگان ما وجود دارد که مردم زیادی از سراسر کشورها خواستار اون ها هستند. کار ترجمه، چاپ و ارسال این کتاب ها هزینه های زیادی داره، پس این یک فرصت فوق العاده برای توسعه دهندگان جهت ساخت یک اپلیکشین پردرآمد هست. یک بازار بزرگ جهانی در انتظار این اپلیکیشن هست. برای اینکه بهتر با این بازار آشنا بشید و با انگیزه بیشتر این اپلیکیشن رو بسازید، پیشنهاد میکنم «چرا باید برنامه نویسی اندروید را یاد بگیریم» رو مطالعه کنید.
این ایده رو جدی بگیرید. کتاب های پر طرفدار رو شناسایی کنید، ببینید تو کدوم کشورها خواستار زیاد دارند. به کمک یک مترجم اپلیکیشن رو بسازید و بفروشید. مثال میزنم: کشور مالزی مسلمانان زیادی داره، میتونید دعاها و مناجات ها رو به زبان مالزیایی ترجمه کنید و یک اپلیکیشن خوب از آن بسازید. کمی جستجو کنید. این ایده ناب ایرانی رو بسط بدید، قطعا چیزهای خوبی به ذهنتون می رسه.
-
ایده ساخت اپلیکیشن یافتن ایده ها و هم تیمی
این ایده کمکی متفاوت است اما دقت کردید شما برای چی اینجا هستید؟ قطعا پیدا کردن ایده. جالبه بدونید افرادی زیادی مثل شما دنبال پیدا کردن یک ایده خوب برای پیاده سازی یک اپلیکیشن هستند. فکر میکنید تعداد افرادی که ایده دارند کم هستند؟ نه، افراد زیادی هم هستند ایده های خوبی دارند اما توانایی پیاده سازی اون رو ندارند. فکر کنید یک اپلیکیشن باشه که افراد بتونند ایده هاشون رو در اون به اشتراک بگذارند. کسایی هم که توانایی پیاده سازی این ایده ها رو دارند خودشون رو معرفی کنند. اینطوری میشه یک تیم تشکیل داد و اپلیکیشن های فوق العاده ای رو به وجود آورد.
چرا این ایده ها رو به شما گفتیم؟
شاید برای شما سوال پیش اومده که چرا این ایده ها رو به شما گفتیم و پیش خودمون نگه نداشتیم. هدف ما در بادانش ارزش آفرینی با کمک کردن به دوستانی است که میخواهند شروع کنند و این در تحقق شعارمون یعنی هموار کردن مسیر موفقیت هست. از طرفی ما در پست « آنچه در موفقیت ایده ها مهم تر است » به ۲ نکته مهم در این راستا پی بردیم. اول اینکه آنچه که از خود ایده ها مهم تر هستند نحوه پیاده سازی و اجرای اون ها است. شاید خیلی از این ایده ها قبلا وجود داشته و به ذهن شما هم رسیده باشه، مهم نیست. اینکه شما چطور این ایده ها رو پیاده سازی می کنید مهم تر است. دوم اینکه شاید هم کسانی این ایده ها رو پیاده سازی کرده باشند بازهم مهم نیست که اولین باشید، سعی کنید بهترین باشید.
اگر شما هم ایده ای دارید می توانید با ما در میان بگذارید، تا ضمن کمک سایر دوستانتون، ما رو هم در تکمیل در این مقاله یاری کنید.
و اما نکته آخر
اگر شما قابلیت پیاده سازی این ایده ها رو دارید و مایلید با همکاری بادانش اون ها رو بهتر پیاده سازی کنید، ما باکمال میل به شما کمک میکنیم تا با همکاری هم، این ایده ها رو به بهترین شکل عملی کنیم. برای اینکار کافی است با ایمیل بادانش تماس بگیرید و یا فرم همکاری با بادانش رو پر کنید.
16 نظر
سلام آقای سمامی،من خیلی وقته که به یه ایده بزرگ فکر میکنم،یه اپلیکیشن ارتباطی بزرگ وقوی که متفاوت تر از چیزای موجود مثل تلگرام واینستاگرام وواتس اپ وچیزای دیگه هست وفکر میکنم در صورت اجرا خیلی هم موفق بشه اما نه دانششو دارم نه پولشو که بخوام ایده خودمو اجرا کنم اگه بخوام الان شروع کنم سالها طول میکشه که بتونم ب شاید بااین شرایط به چند درصد از خواسته ام برسم میخواستم شما راهنماییم کنید؟آیا میتونم از غولهایی مثل اینستاگرام وتلگرام و… که اپلیکیشنهای ارتباطی هستن کمک بگیرم؟
سلام
از اینکه سوالتون رو با ما در میون گذاشتید از شما متشکریم. احتمالا این میتونه سوال از خیلی دوستان هم باشه. «داشتن یک ایده خوب و نداشتن توانایی اجرا، چه کار باید کرد؟» امیدوارم پاسخی که در ادامه خدمتتون میدم بتونه بهتون در مسیر رسیدن به اهدافتون کمک کنه.
همین که شما این سوال رو مطرح کردید یعنی اول قدم رو درست برداشتید. برای اجرای ایده ها اصلا نیاز نیست صفر تا صد همه کار رو خودتون انجام بدید. شما برای اجرای ایده تون به یک تیم نیاز دارید، تیمی که مکمل شما باشه بهتون کمک کنه تا ایده تون به بهترین شکل پیاده سازی بشه. خوشبختانه جوون های با استعداد زیادی تو این زمینه وجود دارند، میتونید توی جاهای مثل استارت ویکندها، دورهمی های استارت آپی و… پیداشون کنید. اگه ایده تون جذاب باشه خیلی ها حاضر هستند حتی رایگان و یا با سهیم شدن بهتون کمک کنند. این از اجرا و پیدا کردن تیم برای اجرا.
خوشبختانه در حال حاضر تعداد زیادی سرمایه گذار و شرکت های شتابدهی و… در ایران وجود داره که با در صورت جذاب بودن ایده تون حاضر هستند براحتی روی ایده شما سرمایه گذاری کنند. پس نگران این قضیه هم نباشید. منتها پیشنهاد میکنم در مورد ایده تون کمی بیشتر تحقیق کنید. بزرگی بازار هدف، نحوه درآمدزایی، مزیت رقباتی (با وجود رقبایی مثل اینستاگرام) و امثال اینها رو بررسی کنید. اینها مواردی هستند هم برای خودتون و هم سرمایه گذارها مهم هستند. میتونید برای اینکار از دوستانی که به تازگی برای استارت شون سرمایه جذب کردند هم کمک بگیرید. پیشنهاد میکنم ابتدا یک نمونه کوچک از محصولتون رو بسازید و میزان جذابیت اون رو مورد بررسی قرار بدید و بعد اون رو بزرگ کنید.
اگه به ایده تون ایمان دارید حتما روش وقت بگذارید و کار رو شروع کنید. وقتی کار رو شروع میکنید مسیر براتون روشن تر و هموار تر میشه.
باز هر سوالی بود بفرمایید، با افتخار آماده پاسخگویی هستیم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام آقای سمامی متشکرم از جوابتون،در مورد اپلیکیشن فرمودید اگه یه نمونه کوچیک ازش بسازم وتست کنم بهتره، من بخشهای مختلفی از نوشته هاتون رومطالعه کردم اما الان دقیقا نمیدونم از کجا شروع کنم اگه امکان داره لطف کنیدبصورت مرحله ای ساخت یک اپلیکیشه ارتباطی روتاجایی که واستون مقدور هست برام توضیح بدید که دقیقا بدونم از کجا باید شروع کنم چه مسیری رو طی کنم وبه کجا برسم تهش،خیلی ممنونم
سلام
خواهش میکنم. امیدوارم پاسخ هایم بتونه مسیر رو براتون روشن تر کنه. با توجه به برداشتی که حرف هاتون داشتم احساس میکنم قبلا تجربه برنامه نویسی ندارید اما ایده ای توی ذهنتون دارید و میخواهید این ایده رو پیاده سازی کنید. بصورت کلی دو راه برای اینکار وجود داره: اول اینکه خودتون صفر تا صد کار رو انجام بدید یعنی بشینید برنامه نویسی رو از ابتدا یاد بگیرید و بعد اینقد تمرین تلاش کنید تا بتونید یک اپلیکیشن بزرگ رو تولید کنید و… راه دوم هم اینه یک تیم تشکیل بدید و توان افراد مختلف برای پیاده سازی و توسعه ایده تون استفاده کنید.
راه اول نیاز به زمان نسبتا زیادی داره تا بتونید یک متخصص بشید، گاهی اوقات هم برای بعضی ها طاقت فرسا هست و خیلی ها هم ناامید میشن وسط کار اون رو رها میکنند. چون حقیقت اینه این کار از طریق راه اول نیاز به تلاش خیلی زیادی داره. پس برای شما این رو پیشنهاد نمیکنم.
راه دوم اینه بتونید یک تیم خوب برای پیاده سازی و اجرای ایده تون تشکیل بدید. (در کامنت قبلی در این مورد توضیح دادم). کار رو توی تیم تقسیم کنید تا هر کس با توجه به تخصص خودش ایده رو توسعه بده. سرعت رشد توی حالت خیلی بیشتره.
مراحل کار شما به زبان ساده به این شکله:
اول خودتون بدونید چی میخواین ایجاد کنید، در موردش تحقیق کنید و با جزئیات اون روی کاغذ بیارید. بازار هدف، نحوه درآمدزایی و… توی این مرحله هست.
مرحله دوم رقباتون رو بشناسید و به دنبال مزیت رقابتی باشید.
مرحله سوم یک تیم تشکیل بدید تا بتونید ایده تون رو پیاده سازی کنید. ایده تون رو به ساده ترین شکل پیاده سازی کنید. نیازی توی این مرحله بی نقص باشید فقط پیاده سازی کنید. (البته میتونید برای پیاده سازی غیر از تیم، برون سپاری هم کنید)
مرحله چهارم اپلیکیشن تون رو با بقیه به اشتراک بگذارید، فیدبک بگیرید و ایراداش رو برطرف کنید
مرحله پنجم اگه همه چیز اوکی بود و اپلیکیشنون داشت جواب میداد روی اون سرمایه گذاری کنید یا سرمایه گذار جذب کنید
مرحله ششم تبلیغات و بازاریابی گسترده تر انجام بدید
مرحله هفتم از ایده و اپلیکیشنتون پول بدست بیارید 🙂
شاید فکر میکردید بهتون بگم خودتون همه کار رو انجام بدین، اما اصلا این روش رو پیشنهاد نمیکنم. باز سوالی بود بفرمایید، در خدمتم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام آقای سمامی ازتون بابت وقت گذاشتن، خوندن وجواب دادن به سوالهام متشکرم.
درمورد اپلیکیشن فرمودید برای ساختش بهتره از چندین نفرهم تیمی استفاده بکنم،آقای سمامی سوال اولم اینه که اگه بخوام یه به مقدار کافی اطلاعات ودانشم روبالا ببرم که تاحدی بدونم افراد تیم دارن چیکار میکنن باید چیکار کنم وچه اطلاعات اولیه ای داشته باشم دوم اینکه برای ساخت اپلیکیشن قرارداد کاری باید بسته بشه(اگه قرارداد میخواد چطور باید باشه)سوم اینکه اساسا اپلیکیشنهای ارتباطی مثل اینستاگرام یاتلگرام ازچه بخشهایی تشکیل شدن وچطوربایدتقسیم کار کردوبرای شروع چند نفر کافی هست.خیلی ممنونم
سلام؛ خواهش میکنم.
باید ببینید خود شما کجای این کار قراره باشید، آیا میخواین به عنوان بنیانگذار یا رهبر تیم باشید؟ میخواین مدیر پروژه باشید؟ یا میخواین به عنوان یک برنامه نویس اون رو کنار یک تیم پیاده سازی کنید؟ هر سمتی که برای خودتون مشخص کردید با توجه به اون باید مهارت هاتون رو بالا ببرید. مثلا اگه بخواین رهبر یک تیم باشید نیازی نیست حتما برنامه نویسی بلد باشید کافیه بتونید افراد رو به درستی انتخاب کنید و کنار هم بچینید و تیم رو به جلو هدایت کنید. این خودش یک مهارت بسیار مهمه که باید اون رو یاد بگیرید. حتی اگه بخواین به عنوان مدیر یک پروژه نرم افزاری هم باشید نیازی نیست در برنامه نویسی کاملا مسلط باشید اما خیلی مهم که شاخص های عملگردی (KPI) رو بدونید پس باید مهارت ها یک مدیر پروژه رو یاد بگیرید. اگر هم بخواین برنامه نویس باشید هم باید یادگیری برنامه نویسی رو شروع کنید. پس باید با توجه به جایگاه خودتون مهارت های مرتبط رو فرا بگیرید. سعی کنید افراد خوب رو انتخاب کنید. با گفتگو و بررسی رزومه و نمونه کارها میتونید تا حد زیادی تشخیص بدید فرد چه کاره هست. گاهی هم باید به افراد اعتماد کنید.
در مورد سوال دوم معمولا بر اساس یک تفاهم نامه این نوع کارها انجام میشه. اما اگه کارتون فوق العاده جدی هست و میتونید برای رسمیت بخشیدن بهش، قرارداد هم بنویسید. کار از محکم کاری عیب نمیکنه 🙂
در مورد سوال سوم اطلاعاتی دقیقی ندارم. باید در این مورد بیشتر جستجو کنید. شاید با جستجوی عبارت “How to Create a Social Media App” بتونید به اطلاعات خوبی برسید.
اما بصورت کلی برای طراحی یک اپلیکیشن میتونم بگم که باید مراحل زیر رو دنبال کنید
1. تعیین استراتژی برای اپلیکیشن. یعنی بدونید میخواین چکار کنید. ایده، زمینه فعالیت، بررسی رقبا، تعیین بازار هدف، تعیین شاخص های عملکرد و مثل اینها در این مرحله قرار میگیرند.
2. ترسیم و طراحی اولیه اپلیکیشن. توی این مرحله با توجه به استراژی که تعیین کردید مدل و ظاهر اپلیکیشن رو طراحی کنید، حتی رو کاغذ. یک وایرفریم و نمونه اولیه از اپلیکیشنتون ترسیم کنید.
3. برنامه نویسی و توسعه اپلیکیشن. طرح اولیه در مرحله قبل آماده کردید رو پیاده سازی کنید. بخش فنی کار اینجاست که شما طراحی، برنامه نویسی و توسعه میشه. توی این مرحله با تست های مختلفی که انجام میدین، کیفیت محصول رو بالا میبرید و اون رو برای عرضه به بازار آماده میکنید.
4. انتشار و بازاریابی اپلیکیشن. وقتی همه چیز به خوبی پیش رفت، باید محصولتون روانه بازار کنید. و برای اینکه بهتر دیده بشه براش بازاریابی کنید.
5. بروزرسانی و پشتیبانی از اپلیکیشن. این مرحله نگهداری و بهبود اپلیکیشن هست. بازخوردهای که مردم میگیرید و ایرادهایی که تو کار مشخص میشه رو اینجا باید برطرف کنید. حتی ممکنه بخواین امکانات جدیدی رو تو این مرحله به اپلیکیشن اضافه کنید.
امیدوارم با پاسخ هام تونسته باشم بهتون کمک کنم و مسیر رو براتون روشن تر کنم. باز سوالی بود بفرمایید در خدمتم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام آقای سمامی بنده هم یه ایده ی اپلیکیشن ارتباطی و چت محور رو دارم اما خب با خیلی تغییرات کلی و جزئی نسبت به اپلیکیشن های قوی و ضعیف موجود.
چطوری میتونم تیم مورد نظر رو پیدا بکنم و نیازای تیم از لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری چطوریه و این که حتما واسه ساخت اینجور اپلیکیشنا حتما باید یه ساختمان یا واحدی داشت که همه دور هم کار کنن یا بصورت جدا از همم میشه کارارو انجام داد؟
و سوال آخرم اینکه چطوری میتونم با افراد سرمایه گذار خارجی ارتباط پیدا کنم و با اونا ایدمو پیش ببرم.
چون تو ایران هر اپلیکیشنی مثل ایتا، سروش، بله و…. زیاد جالب در نمیاد و مردم فکر میکنن امنیت لازم رو نداره، واسه همین میخاستم با افراد صاحب نظر تو این زمینه در خارج از کشور این ایده رو در میون بذارم. اگه میشه راهنمایی کنید
سلام
از اینکه سوالتون رو با ما در میون گذاشتید از شما خیلی متشکریم. بله همون طور که خودتون متوجه شدید اون چیزی که از خوده ایده هم میتونه مهم تر باشه، نحوه پیاده سازی اون هست. برای پیاده سازی یک ایده هم یک تیم خوب خیلی میتونه کمک کنه.
برای پیدا کردن و بستن یک تیم خوب میتونید به دورهمی های استارت آپی مثل همفکر، استارت اپ ویکندها، کارگاه ها و دوره های مرتبط با کارآفرینی و … سر بزنید. اونجا افراد زیاد و با استعدادهای مختلف رو هستند که میتونید ازشون در ساختن تیمتون کمک بگیرید. همین طور سایت های هم برای تیم یابی وجود داره که میتونه توی این زمینه بهتون کمک کنه.
در مورد مکان فیزیکی برای کنارهم بودن تیم هرچند لزومی برای اینکار نیست و تیم میتونه بصورت دورکاری و با ابزارها باهم در ارتباط باشند و پروژه رو جلو ببرند اما اگر بخواین هم مکان هایی مثل فضای های اشتراکی با هزینه پایین تر برای این کار وجود دارند.
برای ارتباط و جذب سرمایه گذار خارجی هم میتونید براحتی توی گوگل سرچ کنید، سرمایه گذار ها، مراکز رشد و شتابدهنده های زیادی در دنیا وجود دارند که حاضر هستند روی ایده ها و استارت آپ های خوب سرمایه گذاری کنند.
هرچند در مورد اپلیکیشن هایی که اسم بردید این قضیه صدق میکنه اما این لزوما به این معنی نیست که اپلیکیشن های بعدی هم همین سرنوشت رو خواهند داشت. اپلیکیشن های ایرانی موفق زیادی هم داریم.
بنظرم بد نیست برای آشنایی بیشتر با این سبک کسب و کارها به سراغ مراکز رشد یا شتابدهنده برید، با تیم های مستقر از نزدیک و بیشتر آشنا بشید و امکاناتی که میتونند در اخیارتون قرار بدند و هم بسنجید و…
امیدوارم تونسته باشم با پاسخم راهنمایی تون کرده باشم و راه رو براتون هموارتر ساخته باشم. باز هر سوالی بود بفرمایید، با افتخار در پاسخگویی آماده ایم.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
خیلی متشکرم که سوالاتم رو خیلی دقیق وباحوصله جواب دادید
خواهش میکنم. امیدوارم تونسته باشم کمک کرده باشم و مسیر رو براتون روشن تر کنم.
سلام
خواستم از آقای سمامی تشکر کنم!
چقدر با حوصله و کامل پاسخ آقا یا خانم قلیزاده رو دادن.
دمتون گرم
موفق باشید
سلام
خواهش میکنم. نظر لطف شماست. خوشحالم پاسخ هام مورد توجه شما قرار گرفته.
من هم از همراهی دوستانی چون شما که با نظراتشون بهمون انرژی مثبت میدن تا با انگیزی بیشتری بادانش رو جلو ببریم متشکرم.
آقای سمامی از سایت خیلی خوب تون تشکر می کنم که ایده ای خیلی خوبی به من داد و من 2 یا 3 تا از اونارو درست کردم و ترفدار ها هم زیاد شده
سلام
این فوق العادست. خیلی خوشحالم که این سایت و محتواش برای شما هم مفید بوده. و از این خوشحال ترم که دوستان با محبتی چون شما همراه بادانش هستند و با ابراز لطفشون به ما انرژی میدهند. خدا رو شکر که این ایده ها کمک کرد تا بتونید اپلیکیشن هایی رو پیاده سازی کنید و این خبری خوبیه برای من. با قدرت ادامه بدید. امیدوارم بهترین اپلیکیشن ها رو بسازید و همیشه پرطرفدار و محبوب باشند.
بادانش | یادگیری در مسیر موفقیت
سلام خیلی ممنونم از عالی
سلام
خواهش میکنم. نظر لطف شماست. خوشحالیم که با بادانش همراه هستید.